Eifel Nagydíj
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Sam Michael megkezdheti a munkát a McLarennél

A szezon utolsó két versenyén megkezdi a munkát a McLaren Mercedes alakulatánál a Williams istálló korábbi technikai igazgatója, Sam Michael.


A szezon utolsó két versenyén megkezdi a munkát a McLaren Mercedes alakulatánál a Williams istálló korábbi technikai igazgatója, Sam Michael.

Az ausztrál szakember szeptember végén távozott a grove-i gárdától, miután megegyezett a McLarennel, ahol sportigazgatóként folytatja majd forma-1-es pályafutását.

A korábbi hírek szerint Michael csak jövő márciusban állhatott volna munkába új csapatánál, a Williams és a McLaren azonban a közelmúltban tárgyalásokat folytatott egymással, és a két fél végül megállapodott abban, hogy a szakember november 1-jén hivatalosan is megkezdheti a munkát a wokingi alakulatnál.

Sam Michael így kedden már meg is kezdte a munkát az istálló gyárában, hamarosan pedig Abu Dhabiba, majd azt követően Brazíliába is elutazik a csapattal.

A McLaren új sportigazgatója szeptemberben még úgy nyilatkozott, nagy segítség lenne, ha még idén nekiláthatna új feladatainak.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!