Orosz Nagydíj

Ne maradj le! Ez történik az Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban!

Sato úgy érzi, hogy bizonyított a Toro Rossónak

Takuma Sato elégedetten nyilatkozott az e heti tesztprogramot követően, mert úgy érzi, mindent kiadott magából a spanyolországi Jerezben, így minden esélye megvan arra, hogy versenyzői ülést szerezzen a 2009-es szezonra.

Takuma Sato elégedetten nyilatkozott az e heti tesztprogramot követően, mert úgy érzi, mindent kiadott magából a spanyolországi Jerezben, így minden esélye megvan arra, hogy versenyzői ülést szerezzen a 2009-es szezonra.

A japán versenyző immáron második téli tesztjét teljesítette a Toro Rosso színeiben, mely csapat egyelőre még nem véglegesítette versenyzői felállását a következő idényre.

Bár megbízható források szerint, a héten fantasztikus tempót diktáló Sebastien Buemi lesz az egyik kiválasztott, a másik versenyzői ülésért Sebastien Bourdais és Sato vannak harcban.

Az egykori Jordan, BAR, és Super Aguri pilóta esélyeit az is erősíti, hogy a Red Bull áttörést szeretne elérni az energiaital-piacon Japánban, ahol egyelőre még nem tudott olyan részesedést elérni, amire vágyik.

“Nagyon élveztem a Toro Rosso istállóval a munkát, és köszönetet szeretnék mondani a csapat összes dolgozójának, hogy mindent megtettek értem” – mondta Sato a háromnapos teszt végén a riportereknek. “A három teszt során, amit a csapattal teljesítettem, mindvégig otthonosan éreztem magam, és a kezdetektől fogva csapattagként tekintettek rám.”

Annak ellenére, hogy a Super Aguri kényszerű távozása komolyan megviselte, a japán pilóta úgy érzi, a történtek csak erősebbé tették, és azóta még motiváltabb, hogy ott lehessen a rajtrácson 2009-ben.

“Azóta, hogy legutóbb rajthoz álltam még áprilisban, hihetetlenül vágyom egy versenyzői ülésre, és minden eddiginél motiváltabb vagyok, hogy visszatérhessek. Most azonban bízom abban, hogy lehetőséget kapok a versenyzésre egy kiváló csapattal a következő idényben” – folytatta Sato.

“Úgy érzem, annak ellenére is eredményesen teljesítettem, hogy már régóta nem ültem versenyautóban. Bízom abban, hogy az elmúlt teszteken elvégzett munkám elég lesz ahhoz, hogy meggyőzzem a menedzsmentet.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS