Schumacher: A célom, hogy a versenyen tovább tanuljak - F1VILÁG.HU

Schumacher: A célom, hogy a versenyen tovább tanuljak

HIRDETÉS
Annak ellenére, hogy a 19. helyen végzett a Forma-1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésén Mick Schumacher, elégedetten nyilatkozott a szombati napot követően.
BAHRAIN INTERNATIONAL CIRCUIT, BAHRAIN - MARCH 14: Mick Schumacher, Haas F1, gets ready in the garage during the Bahrain March testing at Bahrain International Circuit on Sunday March 14, 2021 in Sakhir, Bahrain. (Photo by Sam Bloxham / LAT Images)

A Haas ugyanazt a stratégiát követte volna mindkét pilótája esetében. Schumachert és Mazepint is három mért kört teljesítésére kérték új lágy keverékű abroncsokon. Azonban a német programját borította, hogy az FIA az első mért körét követően kihívta őt mérlegelésre, így csak két körig jutott.

„Összességében elégedett vagyok az időmérős teljesítményemmel, nagyjából 95%-os kört raktam össze” – kezdte Schumacher az értékelést.

„Ugyan volt egy megszakított köröm, de minden rendben volt. Az autót jónak éreztem az FP3 óta, a csapattal pedig gördülékenyen ment a kommunikáció.”

„Természtesen van hová fejlődni, de már alig várom az újabb kvalifikációt!”

„A verseny érdekes lesz, kíváncsi vagyok, hogy fognak viselkedni az autók ebben a szeles időben. A legfőbb célom az, hogy olyan tapasztalatokat gyűjtsek, amelyekre a jövőben építkezhetek” – zárta nyilatkozatát Schumacher.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!