Orosz Nagydíj

Ne maradj le! Ez történik az Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban!

Schumacher a győzelemre hajt Monacóban

Ugyan az időmérőn futott legjobb kör után mégis csak a hatodik helyről rajtolhat, Michael Schumacher úgy véli, továbbra is esélyes arra, hogy vasárnap megnyerje a bajnokság hatodik versenyét, a Monacói Nagydíjat.


Ugyan az időmérőn futott legjobb kör után mégis csak a hatodik helyről rajtolhat, Michael Schumacher úgy véli, továbbra is esélyes arra, hogy vasárnap megnyerje a bajnokság hatodik versenyét, a Monacói Nagydíjat.

A 43 esztendős versenyző parádés időmérőn van túl, hibátlan kört futva ugyanis verhetetlennek bizonyult Monte-Carlo utcáin. Miután azonban Bruno Sennával összeütközött a Spanyol Nagydíjon, öt rajthelyes büntetéssel kénytelen számolni.

„Mindenekelőtt le vagyok nyűgözve, és nagyon izgatott vagyok, hogy sikerült elérnem a pole-t itt, Monacóban” – mondta a hétszeres világbajnok.

„Monaco mindannyiunk számára óriási presztízzsel bír, és az, hogy megszerezhettem a pole-t azok után, amiken keresztülmentem az elmúlt két és fél évben, egyszerűen mesés.”

„A sajtótájékoztatón is elmondtam önöknek, hogy megszerezhetem a pole-t, a hatodik helyről rajtolva pedig nyerhetek is. És ez is lesz a célom. Csak ez jár a fejemben, a múlt nem számít.”

Schumacher – aki pályafutása során háromszor rajtolhatott az élről Monacóban – elmondta, csodálatos érzés, hogy a leggyorsabb tudott lenni a szombati időmérőn.

„Természetesen láttam a köridőt a kormányon, és gondoltam, hogy nem lehet túl rossz, de az ember soha nem tudhatja, ha ő gurul pályára szinte legkorábban. Tehát fogalmam sem volt, mi folyik mögöttem.”

„Néztem a kijelzőket, és egyszer csak megláttam az 1-es számot, majd kezdtem elhinni. Utána pedig megkaptam a rádión a megerősítést. Egyszerűen csodálatos.”

„Nagy köszönettel tartozom az egész csapatnak, különösen annak a néhány srácnak, akik nagyon szorosan együtt dolgoznak velem. Hálás vagyok azért a bizalomért, amit a Mercedes, illetve a csapat vetett belém, hálás vagyok a támogatásért. Boldog vagyok, hogy visszafizethetek ebből valamit, és holnap természetesen szeretnék ennél is többet nyújtani.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS