Schumacher: A győzelmekért fogunk harcolni

Magabiztosan, győzelemre éhesen várja a 2011. évi forma-1-es világbajnoki sorozatot a Mercedes GP hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher.


Magabiztosan, győzelemre éhesen várja a 2011. évi forma-1-es világbajnoki sorozatot a Mercedes GP hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher.

A német versenyző az F1 Racing magazinnak adott exkluzív interjújában nemrégiben elmondta, egyáltalán nem tántorította el, hogy visszatérése utáni első évében nem tudta felvenni a versenyt az élmezőnnyel, és optimistán tekint a következő szezonra.

„Nézzék, hároméves projektről beszélünk” – kezdte mondandóját a legendás versenyző.

„Az egyelőre világos, hogy nem ott vagyunk, ahol lenni szeretnénk. Nagyon sok erőfeszítést fektettünk a visszatérésbe és optimisták vagyunk, hogy esélyünk lesz.”

„De történt olyan a Forma-1 történetében, hogy valaki visszatért és egy év alatt győzni tudott? Nem sűrűn, ha egyáltalán előfordult valamikor is.”

Schumacher hozzátette, biztos abban, hogy a Mercedes 2011-ben a győzelmekért szállhat harcba, és reméli, hogy a bajnoki trófea sorsába is lesz beleszólásuk. Ha pedig mégsem sikerül elérni a kívánt eredményt, még mindig lesz egy évük arra, hogy felérjenek a csúcsra.

„Szóval meggyőződésem, hogy harcolni tudok a futamgyőzelmekért az idei évben és talán a világbajnoki cím sorsába is beleszólhatunk. Nagyon remélem. Ez egy küldetés és sikeres akarok lenni.”

„Teljesíteni akarok és 100 százalékot fogok nyújtani. Ha pedig nem jön össze 2011-ben, még mindig megcsinálhatjuk az utolsó évben.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!