Friss hírek

Schumacher: Az autó sokkal jobb, mint vártam

Míg Michael Schumacher elégedetten, addig csapattársa, Nico Rosberg csalódottan nyilatkozott a Japán Nagydíj pénteki szabadedzéseit követően.


Míg Michael Schumacher elégedetten, addig csapattársa, Nico Rosberg csalódottan nyilatkozott a Japán Nagydíj pénteki szabadedzéseit követően.

A hétszeres világbajnok a nyolcadik helyen zárta a délutáni tréninget, s elmondása szerint az autó sokkal jobb annál, mint amire előzőleg számított.

Hirdetés
 

„Elégedett vagyok a mai edzések alakulásával, mivel az autó jobb, mint amilyenre számítottam, és nem kellett szembenéznem komoly problémákkal sem” – mondta Schumacher.

„Szóval tiszta időmérőben reménykedünk, ahol megpróbáljuk a lehető legjobb eredményt elérni.”

A német versenyző hozzátette, nagyon örül annak, hogy ismét versenyezhet Suzukában, mely pályához számos szép élmény köti.

„Nagyszerű érzés ismét ezen a pályán vezetni. Igazán élvezetes és nagy kihívást jelent. Mindig is imádtam Suzukát és különösen az első szektor király, ugyanakkor nagyon igényes is. Ha sikerül jól teljesítened, nagyon élvezed.”

Schumacherrel ellentétben csalódottságának adott hangot a Mercedes GP másik versenyzője, Nico Rosberg, akit az első edzésen egy váltóhiba is hátráltatott.

„Nagy kihívást jelentő pénteki nap volt. Sajnos délelőtt váltóhiba hátráltatott, ami némi időmbe került a tréning végén, ami nem volt túl ideális. Onnantól kezdve nem igazán voltam elégedett az autóval. Nagyon alulkormányzott volt, aminek okát még nem találtuk meg, szóval ezt még ki kell elemeznünk” – értékelte a pénteki napot a fiatal tehetség, majd hozzátette, reméli, hogy az időmérőre változik majd a helyzet.

„Az opciós gumikon kezdtek összejönni a dolgok, szóval reménykedem abban, hogy erre építeni tudunk holnap. Érdekes hétvégének ígérkezik az eső miatt, de megpróbáljuk a legjobbat kihozni belőle.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!