Friss hírek

Schumacher biztos abban, még idén dobogóra áll

A kezdeti gyengélkedés ellenére a hétszeres világbajnok Michael Schumacher biztos abban, a Mercedes hamarosan feljut a csúcsra.


A kezdeti gyengélkedés ellenére a hétszeres világbajnok Michael Schumacher biztos abban, a Mercedes hamarosan feljut a csúcsra.

A német versenyző számára nem úgy alakult a tavalyi idény, ahogy szerette volna, és az idei szezonból eltelt négy futamon sem tudott maradandót alkotni: Schumacher azonban törhetetlen, és biztos abban, hogy még 2011-ben dobogóra állhat.

„Természetesen szerettünk volna gyorsabban fejleszteni – és gyorsabb utat bejárni a győzelemig azután, hogy Ross [Brawn] 2009-ben mindkét világbajnoki címet megnyerte” – mondta Schumacher a Forma-1 hivatalos weboldalának nyilatkozva.

„De az egy kivételes eset volt a szabályok miatt. Elég régóta versenyzem ahhoz, hogy megértsem, legalább három évbe kerül, amíg egy csapat feljut a csúcsra. De biztos vagyok abban, hogy még az idei évben dobogóra állok.”

Schumacher hozzátette, szóban sem jöhet, hogy idő előtt búcsút int a Mercedesnek, hiszen tudja, jó úton haladnak, és noha tavaly még vissza kellett rázódnia a körforgásba, idén minden összetevő adott a sikeres szerepléshez.

„Biztos vagyok abban, hogy jó úton haladunk és mindent megteszünk azért, hogy sikeresek legyünk. Tavaly talán nem ott voltam, ahol lenni szerettem volna, idén viszont azt mondanám, semmi sem hiányzik. A siker minden összetevője adott: most már csak optimalizálnunk kell ezeket. Akkor már jó helyen leszünk, mint most a Red Bull. Tudom, hogy meg fogjuk csinálni.”

„Keresztülmentem már ezen a Ferrarival, és a nehéz időkben is erősek maradtunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!