Schumacher családját zsarolták, letartóztatták őket - F1VILÁG.HU

Schumacher családját zsarolták, letartóztatták őket

HIRDETÉS
Német médiajelentések szerint nemrégiben két férfit letartóztattak, miután megzsarolták a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher családját.
Michael Schumacher (Ferrari), Fernando Alonso (Renault), San Marino Grand Prix 2006

Minderről a Bild című lap számolt be, mely úgy értesült, két wuppertali férfi milliókat akart kicsalni a Schumacher családtól. Az ügyészség szóvivője, Wolf-Timart Baumert a lapnak sok részletet nem árult el, a letartóztatások tényét viszont megerősítette.

„Egy híresség sérelmére elkövetett zsarolás ügyében nyomozunk, és ebben az ügyben letartóztatási parancsokat hajtottunk végre” — fogalmazott. „További információkkal jelenleg nem szolgálhatunk.”

Nem ez az első alkalom, hogy Michael Schumacher családja zsarolás áldozatává válik: 2017-ben egy akkor 25 éves férfi felfüggesztett börtönbüntetést kapott, miután megpróbálta megzsarolni Schumacher feleségét, Corinnát, és életveszélyesen megfenyegette a pár gyermekeit.

Michael Schumacher 2013 decemberében elszenvedett síbalesete óta nem jelent meg a nyilvánosság előtt, feltételezhető, hogy a zsarolások is az egészségi állapotával állnak kapcsolatban, erről azonban tájékoztatást nem adott az ügyészség.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!