Schumacher elégedett a Toyota teljesítményével - F1VILÁG.HU

Schumacher elégedett a Toyota teljesítményével

HIRDETÉS

Ralf Schumacher annak ellenére is elégedett volt a Toyota hétvégi teljesítményével, hogy a vasárnapi futamot egy mechanikai meghibásodás miatt, idő előtt fel kellett adnia.

Ralf Schumacher annak ellenére is elégedett volt a Toyota hétvégi teljesítményével, hogy a vasárnapi futamot egy mechanikai meghibásodás miatt, idő előtt fel kellett adnia.

A német versenyző idei legjobb edzéseredményét produkálta szombat délután Silverstone-ban, mikor megszerezte a hatodik helyet az időmérő tréningen. Ralf számára azonban nem sikerült jól a verseny, már a rajtnál visszacsúszott, majd a huszonnegyedik körben az első felfüggesztés meghibásodása miatt feladta a küzdelmet.

“Természetesen a verseny végkimenetele nem örvendeztető, azonban elégedettek lehetünk, hogy visszatértünk az első tízbe az időmérő edzésen” – mondta Schumacher. “A köridőink jók voltak, tartani tudtuk a lépést a BMW-vel és a Renault-val. Remekül teljesítettünk, míg versenyben voltunk, így azt mondhatom, elégedett vagyok. Az a tény, hogy előrébb kerültünk, extra motivációt ad a csapatnak, így bízom benne, hogy minden eddiginél felkészültebben várhatjuk az Európa Nagydíjat.”

Ralf csapattársa, Jarno Trulli számára sem sikerült túlságosan jól a verseny. Az olasz pilóta folyamatosan küszködött az autó irányításával, majd végül a csapat úgy döntött, hogy a 45. körben behívja Trullit a garázsba.

“Nem számítottam könnyű versenyre, de úgy tűnik, sokkal több volt a gond, mint amire számítottunk. Most az a feladatunk, hogy megnézzük, mi okozta a problémát” – mondta Trulli. “Az autó nyugtalanul viselkedett, majd a csapat közölte velem, álljak ki, mert valami nincs rendben, melyet később meg fogunk vizsgálni.”

“Az viszont jó jel, hogy Ralf remekül ment és egyenletesen autózott. Minél előbb el kell felejtenünk ezt a hétvégét, hogy már a következőre tudjunk koncentrálni, ugyanis minden verseny egy más történet. De hangsúlyozom, én minél előbb el szeretném felejteni ezt a hétvégét.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!