Költségplafon-ügy

Schumacher felesége: „A nagy dolgok kis lépésekkel kezdődnek”

A nyilvánosság előtt szólalt fel nemrég a hétszeres Forma-1-es világbajnok, Michael Schumacher felesége, Corinna, az általa mondottak pedig reménnyel tölthetik el a legendás versenyző rajongóit.

A januárban 51 éves Schumacher még 2013. december 29-én szenvedett súlyos síbalesetet, állapotát pedig azóta is titokban tartja a család.

Schumacher felesége, Corinna nemrég nyilvánosan szólalt meg annak kapcsán, hogy a német versenyző rajongói hamarosan „KeepFightingMichael’ néven hamarosan új közösségi oldalt indítanak.

Hirdetés
 

„A nagy dolgok kis lépésekkel kezdődnek. Sok apró részecske óriási mozaikká állhat össze” – fogalmazott Schumacher felesége.

„Együtt erősebbek vagyunk, és pontosan ez az, ahogy a ’KeepFighting’ mozgalom kombinálja az erőket, hogy könnyebben meggyőzhessünk másokat.”

A kezdeményez kapcsán a rajongói klub elnöke, Reiner Ferling nyilatkozott: ő arról beszélt, továbbra is reménykedve várják a pillanatot, amikor Schumacher ismét a nyilvánosság elé lép.

„Sajnos ismét elérkezik az idő, a hatodik évfordulója Michael balesetének” – nyilatkozott Ferling.

„Hatévnyi remény, hogy Michael egy nap ismét a nyilvánosság elé lép. Tudjuk, hogy jó kezekben van, szeretet, biztonságot és bizalmat kap. Szerencsésnek tarthatja magát, hogy egy ilyen erős család áll mögötte.”

„Rajongói klubként mi minden lehetséges támogatást megadunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Schumacher felesége: „A nagy dolgok kis lépésekkel kezdődnek”
Schumacher nem tud pályára gurulni a második edzésen
Új padlólemez a Ferrarinál, a Red Bull és a Mercedes semmi újdonsággal nem készült Japánra
Schumacher nagyot bukott az első szabadedzés végén

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!