Friss hírek

Schumacher feleségét méltatta a volt Ferrari-főnök

Michael Schumacher feleségét, Corinnát méltatta a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnökeként, korábban pedig a legendás autóversenyző főnökeként dolgozó Jean Todt.

Schumacher 2013. decemberében szenvedett súlyos síbalesetet, állapotáról azóta sem tudni sokat. Todt egyike annak a kevés embernek, akik látogathatják a hétszeres világbajnokot, a francia szakember pedig gyakran így is tesz.

A Ferrari korábbi csapatfőnöke most a Bild című német lapnak beszélt Schumacherről, és a német autóversenyző feleségéről, Corinnáról.

„Rengeteg időt töltök Corinnával Michael súlyos síbalesete óta” – mondta Tod..

„Ő egy nagyszerű nő, vezeti a családot. Nem volt felkészülve erre, annyira hirtelen történt, és nem volt választása. De nagyon jól helytáll. Bízom benne, és ő is megbízik bennem.”

„Corinna azt akarta, hogy túlélje, az ő együttműködésének és az orvosok munkájának köszönhetően túlélte, de következményekkel. Jelenleg ezekkel a következményekkel küzd. Reméljük, hogy a dolgok lassan, de biztosan javulni fognak.”

Schumacher fia, Mick idén mutatkozott be a Forma-1-ben.

„Mick egyike azoknak, akiknek különleges helyük van a szívemben, mint ahogy feleségem, Michelle szívében is” – nyilatkozta Jean Todt.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!