Friss hírek

Schumacher idén már nem látogat ki több versenyre

Minden idők legsikeresebb autóversenyzője, Michael Schumacher nem látogat ki több Forma-1-es versenyre az idei évben, erősítette meg a hétszeres világbajnok sajtószóvivője.

Minden idők legsikeresebb autóversenyzője, Michael Schumacher nem látogat ki több Forma-1-es versenyre az idei évben, erősítette meg a hétszeres világbajnok sajtószóvivője.

“Michael Schumacher az idei évben már nem látogat ki több versenyre” – mondta a német pilóta sajtószóvivője, Sabine Kehm. “Lesznek még hivatalos kötelezettségei, de elsődleges célja az, hogy minél több időt töltsön családjával.”

A Forma-1 hétseres világbajnok szinte az összes európai versenyen jelen volt a Ferrari színeiben, ám szemmel láthatóan unta magát a versenyhétvégéken. Schumacher a múlt héten azt is elárulta, egyelőre nem találta meg azt munkát, ami kihívást tartogatna számára.

Hirdetés
 

“Bevallom őszintén, hogy már egyre kevesebbet tudok a háttérről, így ahhoz, hogy segítsem a csapatot, ismét át kell tanulmányoznom mindent. Sok egykori versenyzőt láttam már, aki megpróbálta kommentálni az eseményeket, de nem tudta. Egyszerű, ha egyszer kiszállsz, nem ásod bele olyan mélyen magad a dolgokba.”

Bár a héten Hakkinen elmondta, biztos benne, hogy Schumacher egy nap visszatér a versenypályára, az érintett elárulta, egyelőre még nem találta meg azt, amit szívesen csinálna a jövőben.

“Azt kell mondjam, még nem találtam meg azt, ami kihívást jelentene számomra, és teljes mértékben élvezni tudnám” – folytatta. “A Ferrarinál folyamatosan komoly kihívások elé nézünk, de egyelőre még nem tudom, erre van-e szükségem. Egy dolog, amiért viszont oda vagyok, hogy segítsem a csapatot az utcai autók fejlesztésében. Rengeteg mókával jár, és úgy érzem, tudok is segíteni ebben.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!