Schumacher is megkapja a Haas új fejlesztéseit Spában - F1VILÁG.HU

Schumacher is megkapja a Haas új fejlesztéseit Spában

HIRDETÉS
Mick Schumacher is megkapja a Haas Forma-1-es csapatának legújabb fejlesztéseit a hétvégi Belga Nagydíjon.
Haas, updated F1 Car, Hungaroring

Az amerikai istálló egy jelentősen átépített versenyautóval érkezett meg a nyári szünetet megelőző hungaroringi hétvégére, az új fejlesztési csomagot azonban csupán Kevin Magnussen használhatta, a Haasnak ugyanis az idény első felében bekövetkezett autótörések miatt nem volt lehetősége arra, hogy mindkét autót felvértezze az újításokkal.

A nyári szünetet követően, ezen a hétvégén Belgiumban folytatódik majd az F1-es világbajnoki sorozat, a csapat német pilótája, Mick Schumacher pedig végre kipróbálhatta a Haas továbbfejlesztett versenyautóját.

A német pilóta számára nehezen indult a 2022-es bajnokság, Silverstone-ban és a Red Bull Ringen azonban sikerült pontokat szereznie, és természetesen azt reméli, a bajnokság második felében tovább gyarapíthatja majd azok számát.

A fiatal pilótának jelenleg még nincs érvényes szerződése a 2023-as szezonra: főnöke, Günther Steiner még a nyári szünet előtt arról beszélt, nem kezdtek el egyelőre egyeztetni a folytatásról. A pletykák az elmúlt hetekben arról szóltak, Schumacher is esélyes lehet arra, hogy jövőre Fernando Alonso helyét vegye át az Alpine csapatánál.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!