Friss hírek

Schumacher ismét az egyik Williams előtt

Remekül szerepelt az F1-es Spanyol Nagydíj szombati időmérő edzésén Mick Schumacher. A Haas versenyzője a 18. helyről rajtol Barcelonában.

Schumacher ráadásul nemcsak csapattársánál, Nikita Mazepinnél volt gyorsabb szombaton, hanem a Williams egyik pilótáját, Nicholas Latifit is legyűrte.

A német versenyző úgy érzi, ő és csapata is remek munkát végzett, így sikerült jól beállítani a Haas autóját a barcelonai pályához.

„Nagyon elégedettek vagyunk, ez volt az egyik legjobb szombatunk és időmérőnk!” – mondta a fiatal német.

„Sikerült úgy belőni az autót, ahogy szerettük volna, és péntekről szombatra elég nagy változtatásokat hajtottunk végre. Határozottan jó döntés volt.”

„Úgy érzem, hogy én és a csapat is minden szükséges lépést megtettünk ahhoz, hogy eljussunk az autóval oda, ahová szerettünk volna. Az előrejelzések szerint a Williamsek mögött végeztünk volna, de az egyiket sikerült megelőzni. Egy kicsit nagyobb célokat kell kitűznünk, és közel kell kerülnünk a Q2-hoz. Szerintem jó úton haladunk ehhez.”

Schumacher ugyanakkor nem kerget illúziókat, pontosan tudja, nehéz futam vár rá holnap.

„Azt gondolom, kemény verseny lesz a vasárnapi. Egy kicsit talán jobban degradálódnak majd a hátsó abroncsok a futamon – de szerintem mindenkinél. Majd meglátjuk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!