Schumacher: Ismét rengeteg dolgot tanultam - F1VILÁG.HU

Schumacher: Ismét rengeteg dolgot tanultam

HIRDETÉS
Sok mindent tanult a Forma-1-es Spanyol Nagydíj nyitónapján Mick Schumacher és a Haas csapata. A német versenyző elégedett az elvégzett munkával.
CIRCUIT DE BARCELONA-CATALUNYA, SPAIN - MAY 07: Mick Schumacher, Haas F1 during the Spanish GP at Circuit de Barcelona-Catalunya on Friday May 07, 2021 in Barcelona, Spain. (Photo by Zak Mauger / LAT Images)

Schumacher összesen 53 kört tett meg Barcelonában az első két szabadedzésen, a napot pedig a 19. helyen zárta, jó 4 tizedmásodperccel megelőzve csapattársát, Nikita Mazepint.

A fiatal pilóta úgy érzi, elégedett lehet, habár tény: nem volt egyszerű dolguk a szabadedzéseken.

„Rendben volt a mai nap, itt-ott kicsit trükkös, de rengeteg mindent tanultam, és sok mindenen próbálunk javítani holnapra” – mondta a német versenyző.

„Úgy tűnt, a kemény gumikkal a legnehezebb megbirkózni, és ezzel látszólag mindenki ugyanígy volt, szóval az első edzésen gyorsan a lágyakra váltottunk.”

„Azt mondanám, pozitív fejlődést értünk el a nap során, van néhány kisebb dolog, amin javítanunk kell, és amin tudunk is javítani. Az egyenesekben gyorsak voltunk, de küszködtünk egy kicsit a leszorítóerővel. De ez van, dolgozni fogunk rajta.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!