Schumacher jobb eredményben reménykedett

Ugyan nem volt könnyű versenyük, mégis elégedettek az Olasz Nagydíj végeredményével a Mercedes Forma-1-es csapatának versenyzői.


Ugyan nem volt könnyű versenyük, mégis elégedettek az Olasz Nagydíj végeredményével a Mercedes Forma-1-es csapatának versenyzői.

Michael Schumacher hatodik, Nico Rosberg pedig hetedik lett Monzában, ám mindketten szenvedtek az első etapban a lágyabb keverékű abroncsokkal.

A hétszeres világbajnok Schumacher elmondta, noha véleménye szerint a maximumot hozták ki a mai futamból, titkon azért többre számított.

„Élvezetes verseny volt, habár azt be kell valljam, a pénteki teljesítményünk alapján titkon abban bíztam, sikerül feljebb kapaszkodnom a verseny során” – mondta Schumacher.

„Az első etap kissé trükkösen alakult, de aztán minden jól ment, a tempónk is megvolt. Azt gondolom, ma megmutattuk, hogy sikerült előrelépnünk. Ha a verseny egy kicsit tovább tartott volna, még előrébb is végezhettem volna. Összességében viszont úgy vélem, sikerült a maximumot kihozni a mai napból.”

„Ami most a legfontosabb, hogy fenntartsuk a fejlődést – és a csapatnál mindenki nagyon keményen dolgozik ezen.”

Schumacher csapattársa, Nico Rosberg elmondta, az első etapban neki is gondjai voltak az abroncsokkal, de végül is elégedett lehet a ma gyűjtött pontokkal.

„Legutóbbi eredményeimhez képest a hetedik hely előrelépés, szóval elégedett vagyok a mai nappal, habár többre is lett volna lehetőség” – vallotta be a német.

„Az első etapban nem volt tapadásom az opciós gumikkal, ugyanez a szett az időmérő harmadik etapjában is gondot okozott tegnap. Az első kiállás után nagyon jó volt a tempóm, és sikerült néhány leggyorsabb versenykört futnom, és néhány remek előzéssel előrébb lépnem.”

„Jó, hogy egy jobb eredménnyel fejeztük be a hétvégét, és remélem, néhány hét múlva, Szingapúrban még jobban szerepelhetünk majd.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS