Schumacher legyűrte a tüdőgyulladást - F1VILÁG.HU

Schumacher legyűrte a tüdőgyulladást

HIRDETÉS

Megbirkózott a tüdőgyulladással a Forma-1 másfél hónapja kómában fekvő hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher.


Megbirkózott a tüdőgyulladással a Forma-1 másfél hónapja kómában fekvő hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher.

Ahogyan arról nemrég beszámoltunk, a német versenyzőnél múlt héten diagnosztizáltak tüdőgyulladást, mely egyáltalán nem ritka a kómás betegeknél, ugyanakkor komoly veszélyeket rejt magában.

A Bild című német napilap mindazonáltal csütörtökön arról számolt be, Schumacher megküzdött a tüdőgyulladással, így az már nem jelent közvetlen veszélyt rá.

A 45 esztendős versenyző menedzsere, Sabine Kehm tegnap sajtóközleményt adott ki, melyben a Schumacher család nevében újra megköszönte a rengeteg támogatást.

„Michael családja ismét szeretné kifejezni őszinte köszönetét a világ minden tájáról érkező együttérzésért” – áll a kommünikében.

„A jókívánságok nagy erőt adnak a családnak, és meggyőződésünk, hogy Michaelnek is, aki továbbra is az ébresztési folyamatban jár.”

Kehm kifejtette, továbbra sem kívánnak részletekbe bocsátkozni Schumacher állapotával kapcsolatban, már csak azért sem, mert a helyzet folyamatosan változik.

„Ahogy ilyen helyzetben gyakran, most sincs két egyforma nap. A család hálás annak megértéséért, hogy nem kíván nyilvánosságra hozni orvosi információkat Michael magánéletének védelme érdekében. Ahogy a kezdetektől fogva, úgy továbbra is kommunikálni fogunk minden új, döntő információt Michael egészségi állapotával kapcsolatban.”

„Tisztában vagyunk azzal, hogy az ébresztési folyamat nagyon sokáig eltarthat.”

Hirdetés

„A család továbbra is erősen hisz Michael felépülésében, és maximálisan bízik az orvosokban és ápolókban. Nem a felépülés sebessége a fontos, hanem az, hogy Michael gyógyulása folyamatos és megfelelően ellenőrzött legyen.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!