Friss hírek

Schumacher már az F1-es visszatérésre készül

2023-ban nem lesz tagja a Forma-1-es mezőnynek, Mick Schumacher számára azonban a felkészüléssel telik majd a téli szünet. A német pilóta szeretne mihamarabb újra versenyezni a száguldó cirkuszban.

Schumacher két szezon után távozni kényszerült a Haas csapatától, a hírek szerint pedig 2023-ban a Mercedes tartalékosa lesz majd – bár ezt egyelőre még nem jelentette be a német istálló. Az ifjú pilóta célja természetesen az, hogy 2024-ben újra az F1-es mezőny tagja legyen – ám tartalékosként erre akár már jövőre lehetősége lehet.

Éppen ezért nem pihenéssel telik majd számára a téli időszak – azt mondja, a lehető legjobban igyekszik felkészülni.

Hirdetés
 

„Fejben leginkább a 2024-es visszatérésre koncentrálok, vagy már a 2023-asra” – mondta a német pilóta, majd arra a kérdésre, hogy mik a tervei a téli szünetre, így felelt: „Felkészülni a vezetésre!”

Schumacher beszélt arról is, bár a Haas csapatánál nem voltak elégedettek teljesítményével, úgy érzi, sikerült sokat fejlődni a 2022-es szezon során, és ezt meg is tudta mutatni a pályán.

„Nem mondom azt, hogy úgy érzem, a legjobb helyzetben vagyok egy versenyzői üléshez, de magabiztosnak érzem magam azzal kapcsolatban, hogy le tudok tenni valamit az asztalra. Megmutattam a tempómat, és tudom, hogy a paddockban sokan elégedettek azzal, ahogy fejlődtem, szóval biztos vagyok benne, hogy lehetőségem lesz sok csapattal egyeztetni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!