Eifel Nagydíj
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Schumacher még nem akar dönteni jövőjéről

Továbbra sem döntött, így időt kér jelenlegi csapatától, a Mercedestől a Mercedes GP hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher arra vonatkozóan, hogy meghosszabbítja-e 2012 végén lejáró szerződését.


Továbbra sem döntött, így időt kér jelenlegi csapatától, a Mercedestől a Mercedes GP hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher arra vonatkozóan, hogy meghosszabbítja-e 2012 végén lejáró szerződését.

A német Sport Bild című lap a napokban tényként közölte, hogy Schumacher és a Mercedest irányító Ross Brawn mindenben megegyezett egymással, így a német 2012 után is a brackley-i gárdával marad a Forma-1-ben.

A Mercedes csütörtök reggel hivatalos közleményben tudatta, hogy több évvel meghosszabbította Nico Rosberg kontraktusát, aki így évekig a csapatnál versenyezhet még.

Schumacher azonban Abu Dhabiban újságíróknak nyilatkozva elmondta, még nem döntött jövőjéről.

Arra a kérdésre, hogy tárgyal-e a Mercedesszel kontraktusa kiterjesztéséről, a hétszeres világbajnok így felelt: „Néhány újságíró szerint igen, valójában azonban nem. Ez azért van, mert – mint ahogy azt már elmondtam néhányszor – egyelőre nincs itt az ideje annak, hogy erről beszéljünk. Egy kicsivel több időre van szükségem ahhoz, hogy lássam, merre tartok, illetve merre tartunk. Kell néhány jel arra vonatkozóan is, hogy ez olyasvalami-e, amit akarok.”

Schumacher hozzátette, szeretné, ha jelenleg mindenki arra koncentrálna, hogy a Mercedes tovább fejlődjön 2012-ben.

„A legfontosabb dolog, hogy jó úton vagyunk-e. Vajon a megfelelő intézkedéseket hoztuk? Azt gondolom, igen, de ezt bizonyítani kell a jövőben” – magyarázta Schumacher, majd elismerte, lehetnek olyan körülmények, melyek arra sarkallhatják jövőre, hogy ne folytassa a versenyzést a Forma-1-ben.

„Végül is igen, lehet valami, de ami a legfontosabb, hogy én akarom-e. Akarom-e folytatni, vagy sem? Ez olyasvalami, melyre választ kell találnunk a jövőben, de nem most.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!