Portugál Nagydíj

Schumacher megismételné tavalyi eredményét Koreában

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Schumacher megismételné tavalyi eredményét Koreában

A tavalyihoz hasonló, jó eredménnyel örvendeztetné meg rajongóit a Mercedes GP hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher a hétvégi Koreai Nagydíjon.


A tavalyihoz hasonló, jó eredménnyel örvendeztetné meg rajongóit a Mercedes GP hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher a hétvégi Koreai Nagydíjon.

A Forma-1 mezőnye 2010-ben először látogatott el az ázsiai országba, és noha előzőleg mindenki attól tartott, a pálya nem készül el időben, végül valamennyi csapat és versenyző nagyon elégedett volt a szervezők munkájával.

Michael Schumacher a szezon legjobb eredményét érte el akkor, hiszen a negyedik helyen ért célba, és reméli, hogy ezen a hétvégén ismét jól szerepelhet majd.

„Tavaly először látogattunk Koreába, ami érdekes volt, valójában nagyon is élveztem a tanulást az új versenypályán” – fogalmazott a hétszeres világbajnok.

„Igazán lenyűgöző létesítmény, a pálya pedig elég kihívást jelent ahhoz, hogy élvezetes legyen rajta a vezetés. Ráadásul jól is szerepeltünk itt, hiszen a szezon legjobb eredményét értem el akkor, miután negyedik lettem.”

Schumacher hozzátette, a szezon második felében sikerült javulást elérniük teljesítmény tekintetében, és reméli, hogy ez a tendencia a hátralévő négy versenyen is folytatódik majd.

„A nyári szünet után is volt néhány biztató versenyünk, miután keményen dolgoztunk azon, hogy javítsunk teljesítményünkön. Remélem, hogy ezen a hétvégén, Koreában, valamint a hátralévő versenyeken tovább folytathatjuk ezt a fejlődést.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!