Eifel Nagydíj
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Schumacher: Minden a tervek szerint halad

Annak ellenére, hogy eddig nem sok babér termett számára, Michael Schumacher egy cseppet sem aggódik, sőt azt is elmondta, hogy minden a terveknek megfelelően halad, már csak egy problémamentes hétvégére van szüksége, hogy megmutathassa, mire is képes valójában.


Annak ellenére, hogy eddig nem sok babér termett számára, Michael Schumacher egy cseppet sem aggódik, sőt azt is elmondta, hogy minden a terveknek megfelelően halad, már csak egy problémamentes hétvégére van szüksége, hogy megmutathassa, mire is képes valójában.

A hétszeres világbajnok eddig rendre kikapott csapattársától, Nico Rosbergtől, és képtelen volt harcba szállni legközelebbi ellenfeleivel, azonban nem aggódik emiatt, mert jól tudja, hogy rajta kívülálló okok akadályozták meg abban, hogy jobban teljesítsen.

„Elég jónak tűntünk az elmúlt versenyen Malajziában (ahol egy technikai probléma miatt idő előtt búcsúzni kényszerült – szerk.), és talán a dolgok ismét a mi kezünkre játszanak majd a jövő hétvégén Sanghajban” – mondta Schumacher a csapat előzetesében.

„Már nagyon várom a versenyt, és abszolút élvezem, hogy újra versenyezhetek. Az elmúlt két verseny nem volt túl szerencsés számomra, de tisztában vagyok ennek az okaival.”

„Tudom, hogy miként mennek a dolgok az F1-ben, és ha belemegyünk az elmúlt két futam részleteibe, akkor úgy gondolom, hogy kijelenthetjük: minden a tervek szerint halad.”

„Lépésről lépésre lehet csak haladni, és biztos vagyok abban, hogy nekünk sikerül ezt elérnünk, és folyamatosan javul majd a teljesítményünk.”

A Mercedes GP csapatfőnöke, Ross Brawn szintén optimistán tekint a jövőbe, és bár tisztában van azzal, hogy egyelőre még nem elég gyorsak ahhoz, hogy felvegyék a versenyt az élmezőnnyel, biztos abban, hogy jó úton járnak, és idővel erősebbek lesznek.

„A csapat remekül dolgozott az elmúlt három futam során, és Malajziában egy rekordot is felállított, méghozzá az idei szezon eddigi leggyorsabb kiállását teljesítette Nicóval” – magyarázta Brawn.

„Autónk megbízható, az elmúlt versenyen történt kerékanya elvesztését leszámítva, és teljes mértékben elégedett vagyok versenyzőink teljesítményével. Kiváló eredményeket értünk el, figyelembe véve azt, hogy mit tud az autó.”

„Reálisan látjuk a dolgokat, és tisztában vagyunk azzal, hogy egyelőre még nem elég gyors az autó ahhoz, hogy harcba tudjunk szállni az élmezőnnyel. Természetesen nem örülünk ennek a helyzetnek, és ezért is dolgozunk keményen azon, hogy minél előbb csökkenteni tudjuk a lemaradásunkat.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

Schumacher: Minden a tervek szerint halad
Új diffúzorral érkezik Portugáliába a Ferrari
Itt a Racing Point válasza: Ezért nem tesztelték Strollt a Nürburgringen!
Már hétvégén bejelenti Schumacher szerződtetését a Haas?
Súlyos kérdéseket vet fel Stroll pozitív koronavírus-tesztje
Red Bull: Ha Albon nem javul, kívülről kell versenyzőt hoznunk