Orosz Nagydíj

Ne maradj le! Ez történik az Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban!

Schumacher: Nem vagyunk győztes helyzetben

Rendkívül elégedett a Mercedes MGP W02-es versenygépével, ám a hétszeres világbajnok Michael Schumacher nem számít arra, hogy a győzelemért harcolhatnak majd a szezon első versenyén, Ausztráliában.


Rendkívül elégedett a Mercedes MGP W02-es versenygépével, ám a hétszeres világbajnok Michael Schumacher nem számít arra, hogy a győzelemért harcolhatnak majd a szezon első versenyén, Ausztráliában.

Schumacher a téli tesztidőszak legjobb barcelonai köridejével zárt a tabella élén a pénteki napon, és a csapat számos fejlesztést pályára vitt a katalán fővárosban.

A német versenyző elmondta, tisztában vannak azzal, hogy a Red Bull az idei év favoritja, ám reméli, hogy idővel képesek lesznek beleszólni a győzelmekért folyó csatákba – még ha jelenleg nincsenek is ebben a helyzetben.

„A Red Bull nagyon erős és minden bizonnyal ők az a csapat, akikre oda kell figyelni” – magyarázta Schumacher.

„A szezon nagyon hosszú és meglehetősen nagy a kérdőjel azt illetően, hogy ki áll mögöttük. Remélem, hogy mi kulcsszerepet játszunk majd ebben a tekintetben.”

„Feltételezem, hogy nem vagyunk olyan helyzetben, hogy nyerjünk, de arra sem számítottam, hogy ebben a pozícióban leszünk. Mindazonáltal tudom, hol állunk és nagyon jól dolgozunk.”

A Forma-1 történetének legsikeresebb versenyzője hozzátette, rendkívül elégedettek a tél során elért fejlődéssel, és úgy érzik, megoldották azokat a technikai problémákat, melyek a tesztek során hátráltatták őket.

„Komoly előrelépéseket tettünk az autóval, szóval nagyon elégedett vagyok. Miután a megbízhatósággal kapcsolatos munkákat elvégeztük, a beállításokra, a finomhangolásra és az utolsó fejlesztések megértésére helyezhettük a fő hangsúlyt. Voltak technikai problémáink, de erre jók a tesztek – és olyan fejlődési görbét teljesítünk, amilyet szeretnénk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Lépj be a paddockba! Ez történik Szocsiban!