Schumacher nem zárja ki, hogy jövőre az Aston Martin versenyzője lesz - F1VILÁG.HU

Schumacher nem zárja ki, hogy jövőre az Aston Martin versenyzője lesz

HIRDETÉS
A jelenleg a Haas színeiben versenyző Mick Schumacher nem zárta ki annak lehetőségét, hogy 2023-ban az Aston Martin Forma-1-es csapatánál folytatja pályafutását mentora, Sebastian Vettel utódjaként.
Portrait, Helmets, Silverstone Circuit, GP2210a, F1, GP, Great Britain
Sebastian Vettel, Aston Martin, and Mick Schumacher, Haas F1 Team, talk after the race

Vettel a Magyar Nagydíj előtti csütörtökön jelentette be, az idei szezont követően távozik a Forma-1-ből, így a következő idényre megüresedik egy hely az Aston Martinnál – arról azonban egyelőre nincs döntés, hogy ki ülhet majd be a négyszeres világbajnok helyére.

Schumacher jelenleg második évét teljesíti a Haas csapatánál, a spekulációk szerint pedig ő is esélyes lehet arra, hogy Lance Stroll csapattársa legyen a következő évadban. A Hungaroringen természetesen a német pilótának az ezzel kapcsolatos kérdésekre is válaszolnia kell – és valószínűleg csak olajat öntött a tűzre azzal, hogy azt mondta, nem zárja ki a csapatváltás lehetőségét.

„Azt gondolom, sok még a tennivaló itt, a Haasnál, szóval jelenleg erre összpontosítok” – mondta a fiatal német, majd arra a kérdésre, hogy el tudja-e képzelni, hogy jövőre az Aston Martin versenyzője lesz, így felelt: „Soha ne mondd, hogy soha, de jelenleg nyilvánvalóan a budapesti hétvégére fókuszálok.”

„Hogy mi történik később, azt majd meglátjuk. Ha lesz valami, amiről azt érezzük, hogy meg kell osztanunk, akkor megtesszük a megfelelő pillanatban.”

A Schumacher család egyébként igencsak jó viszonyt ápol az Aston Martin tulajdonosával, Lawrence Stroll-lal, annak idején például az üzletember révén került a Tommy Hilfiger nevű divatcég a Ferrarihoz, amikor Michael Schumacher még a csapatnál versenyzett.

„Mindig jó viszonyban voltunk, már a gokartos időkben is mindig gondoskodott rólam” – mondta Stroll-lal kapcsolatban az ifjú Schumacher.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!