Schumacher német győzelmet vár a foci EB-n - F1VILÁG.HU

Schumacher német győzelmet vár a foci EB-n

HIRDETÉS

Minden idők legsikeresebb autóversenyzője, Michael Schumacher bízik benne, hogy nemzeti válogatottjuk hódítja majd el a bajnoki címet a szombat délután megkezdődő futball EB-n.

Minden idők legsikeresebb autóversenyzője, Michael Schumacher bízik benne, hogy nemzeti válogatottjuk hódítja majd el a bajnoki címet a szombat délután megkezdődő futball EB-n.

A Forma-1-es mezőnyben számos német versenyző van jelen, akik kivétel nélkül nemzeti válogatottjuknak szurkolnak, és tőlük várják a sikert.

“Feltétlenül figyelemmel fogom követni az EB-t, hiszen nagy focirajongó vagyok. Véleményem szerint mi fogjuk megnyerni a bajnokságot” – mondta a Williams német pilótája, Nico Rosberg, akinek nézeteit Heidfeld, Sutil, Vettel, és Glock is osztja.

A hétszeres világbajnok, Michael Schumacher, aki nagy futballrajongó hírében áll, a következőkkel folytatta: “Természetesen nagyon remélem, hogy Németország fogja megnyerni a trófeát, és ha visszagondolok a világbajnokságon mutatott teljesítményükre, akkor erre minden esélyük megvan.”

Az EB szombat délután kezdődik a Svájc – Csehország mérkőzéssel európai idő szerint 18:00-kor, egy órával a Kanadai Nagydíj időmérő edzése előtt, így az aktív versenyzők azt alig, ha láthatják a végig, sőt a megnyitóról is lecsúsznak, hiszen európai idő szerint 17:00-kor ér véget az utolsó szabadedzés, pont akkor, mikor megkezdődik a megnyitó ceremónia.

A ma esti meccset, a Portugál – Törökország mérkőzést viszont már élőben nézhetik a pilóták, ugyanis addig lemegy az időmérő, és nagy valószínűséggel az interjúkat is befejezik majd.

A német versenyzők számára a vasárnap lesz az érdekes, mikor 20:45-kor kezdetét veszi a Németország – Lengyelország mérkőzés, ám annak kezdetéről is lecsúsznak, hiszen körülbelül ebben az időben ér majd véget a Kanadai Nagydíj, és utána más kötelezettségeik is vannak.

A fogadóirodák egyébként abszolút kétesélyesnek tartják az EB első meccsét, a Svájc – Csehország mérkőzést, amit a szorzók is hűen tükröznek. A Portugália – Törökország mérkőzést viszont egyértelműen a portugáloknak adják, 1.65-ös szorzóval.

Hogy a pilóták kikre voksolnak az első két meccsen, nem tudni, de mi még megtehetjük tippjeinket…

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!