Friss hírek

Schumacher odaszólt Steinernek: Ez az F1, nem a Netflix

Éles kritikával illette Ralf Schumacher a Haas csapatfőnökét, Günther Steinert. Az egykori pilóta szerint Steiner túl gyakran bírálja a pilótáit, pedig a saját háza táján is lenne mit rendbe raknia.

Bár az Amerikai Nagydíj közvetítése alapján Günther Steiner jó néhány rajongót tudhat maga mellett az F1 közönségéből, Ralf Schumacher nem sorolható ebbe a csoportba. Mick Schumacher nagybátyja az Amerikai Nagydíj hétvégéjén éles kritikával illette a szakvezetőt, aki híres arról, hogy öncenzúra nélkül szól be bárkinek a sajtó képviselői előtt. Schumacher szerint Steiner túl gyakran kritizálja a saját pilótáit, pedig ő maga sem tökéletes.

„Kiegyensúlyozottságot vár a csapatától, de vajon mit ért ez alatt? Talán vissza kellene hallgatnia a saját interjúit, akkor feltűnne neki valami. Szerintem az egész csapat jól teljesít, kivéve a csapatfőnököt és a csapattulajdonost. A tisztelet jelen van a pilóták és a mérnökök között is.”

Hirdetés
 

Mick Schumacher egyelőre nem rendelkezik szerződéssel 2023-ra, és nem vagyunk benne biztosak, hogy a nagybátyja ilyen jellegű megnyilvánulásai elősegítik az ügy előmenetelét. Mindenesetre Ralf szerint az unokaöccse megérdemli a bizalmat a Haastól.

„Véleményem szerint mindkét versenyző jó munkát végez, a Haas részéről bölcs dolog lenne megtartani őket 2023-ra” – kampányolt Mick mellett, majd ismét odaszólt a csapatvezetésnek.

„Talán saját magukat is ugyanolyan szigorúan kellene értékelni, mint a versenyzőket. Ne felejtsük el, a csapat részéről is sok minden félrecsúszott már. Ha ezeket sikerül kézben tartani, akkor az interjúk is könnyebbé válnak. Ez a Forma-1, nem egy netflixes sorozat” – tette hozzá.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Schumacher odaszólt Steinernek: Ez az F1, nem a Netflix
Russell: Készen állok, hogy világbajnok legyek
Kiderült, hol lesznek F1-es sprintfutamok jövőre
Alonso frusztrált ugyan, de azt mondja, örökké hálás lesz az Alpine-nak
Az FIA szerint jó döntést hoztak, hogy megemelik a padlóélek magasságát a Forma-1-ben
Hockenheim nem akar F1-es versenyt rendezni jövőre

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!