Schumacher: Október előtt biztosan nem döntök - F1VILÁG.HU

Schumacher: Október előtt biztosan nem döntök

HIRDETÉS

A Mercedes hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher kijelentette, október előtt biztosan nem hoz döntést arról, folytatja-e Forma-1-es pályafutását 2013-ban.


A Mercedes hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher kijelentette, október előtt biztosan nem hoz döntést arról, folytatja-e Forma-1-es pályafutását 2013-ban.

A brackley-i gárda csapatfőnöke, Ross Brawn néhány napja úgy nyilatkozott, még nyáron, a következő hat hétben szeretnének döntést hozni arról, folytatják-e együttműködésüket a német versenyzővel a következő évadban is, miután szerződésük az idei szezont követően lejár.

„Ezen a nyáron döntést fogunk hozni” – mondta. „Egyelőre még nem kezdtük meg a komolyabb tárgyalásokat, azonban tisztában vagyunk azzal, hogy ez hamarosan eljön, és döntést kell hoznunk.

„Azt gondolom, hogy ezt sokféleképpen lehet kezelni. Azonban tény, hogy Michael a nálunk eltöltött három éve során most vezet a legjobban, és bosszantó azt látni, hogy sokszor a technika miatt nem képes olyan eredményeket elérni, amikre esélye lenne.

„Véleményem szerint az elkövetkezendő hat hétben el kell gondolkodnunk azon, hogy mit szeretnénk csinálni jövőre, ez a legfontosabb döntés. Amint ez eldől, akkor tudni fogjuk, hogy el kell-e kezdenünk új versenyző után nézni, vagy maradunk a jelenlegi felállásunknál.”

Schumacher azonban csütörtökön kijelentette, nem sieti el a döntést.

„Részemről egész biztosan nem lesz döntés október előtt” – idézte a német szavait a DPA hírügynökség.

Brawn ezt követően elmondta, az az elsődleges, hogy megfelelő döntést hozzanak.

„Michaelre fókuszálunk. Nincs kifejezett határidő, amikorra meg kell hozni a döntést, a lényeg, hogy helyesen döntésünk” – mondta.

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!