Friss hírek

Schumacher problémáját édesanyja árulta el a főnökének

A Haas F1-es csapatfőnöke, Günther Steiner Mick Schumacher édesanyjától tudta meg, hogy versenyzőjének kisebb problémája van a versenygépével, amiről eddig nem tudott.

Schumacher a Red Bull Ringen árulta el, valóban van egy kis problémája az autóban ülve, azonban ez nem hátráltatja, ezért nem hangoztatta túlságosan: „Az év elejétől kezdve kissé görbe az ülőhelyzetem a Haas versenygépében.”

A német versenyző elmondta, honfitársa, Sebastian Vettel édesanyjával is beszélgetett az ülésről, aki adott is neki rögtön egy jótanácsot ezzel kapcsolatban: „Tedd tönkre az ülésedet, és akkor kapsz egy újat.”

Ám a sajtótájékoztatón Vettel már hozzátette: „Nehéz lenne egy újat kapni egy héten belül, szóval ne fogadd meg mindig a tanácsaimat!”

„Annyira nagyon nem rossz” – reagált Schumacher. „És nem ez az első, hogy ilyen problémám van egy együlésesben, és nem állíthatom, hogy ez hátráltat a jó teljesítményben. Biztos vagyok benne, hogy a nyári szünet után megoldást találunk.”

A csapatfőnök, Günther Steinert meglepetésként érte az információ, amit egyébként nem is versenyzőjétől tudott meg. 

„Hogy őszinte legyek, semmit nem tudtam az üléssel kapcsolatos nehézségekről, amíg Mick anyukája nem mondta nekem. Ez Franciaországban volt, és előtte egy szót sem hallottam erről! Nyilván az üléspozíciója nem ideális, de nem arról van szó, hogy 45 fokos szögben ülne.”

„Csinálunk neki egy új ülést, amint tudunk. De nem sietünk, mert ő maga mondta, hogy ez nem hátráltatja őt a gyors vezetésben” – folytatta a csapatfőnök. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Schumacher problémáját édesanyja árulta el a főnökének
Verstappen: Meggyőződésem, hogy gyorsabb vagyok Hamiltonnál!
A Mercedest meglepte a Red Bull hungaroringi szárnyválasztása
Harag és kétségbeesés: Belgiumban vállalja be a rajtbüntetést a Red Bull?
Kiderült, mi okozta Räikkönen balesetét a hungaroring bokszutcájában
Schumachert meglepte, milyen sokáig tartani tudta Verstappenéket

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!