Schumacher sok „titkos” tanácsot kap Vetteltől - F1VILÁG.HU

Schumacher sok „titkos” tanácsot kap Vetteltől

HIRDETÉS
Sok jó tanáccsal látja el Mick Schumachert a Forma-1 négyszeres világbajnoka, Sebastian Vettel – erről a fiatal német pilóta beszélt nemrég.
CIRCUIT DE MONACO, MONACO - MAY 19: Sebastian Vettel, Aston Martin, with Mick Schumacher, Haas F1 during the Monaco GP at Circuit de Monaco on Wednesday May 19, 2021 in Monte Carlo, Monaco. (Photo by Glenn Dunbar / LAT Images)

Schumacher idén a Haas színeiben mutatkozott be a Forma-1-ben, miután tavaly megnyerte a Forma-2-es bajnokságot. Vettel mellett jelenleg ő az F1-es mezőny másik német pilótája.

A két versenyző természetesen remek kapcsolatot ápol egymással, hiszen a négyszeres világbajnok mentoraként tekint Schumacher édesapjára, a hétszeres világbajnok Michaelre.

A rutinos német pilóta így mondhatni a szárnyai alá vette az F1-ben idén első szezonját teljesítő Mick Schumachert, aki elárulta, számos tanácsot is kap az Aston Martin pilótájától.

„Rendkívül tisztelem őt, és nyilván hívhatjuk ezt barátságnak, ami nagyon jó számomra” – mondta Schumacher.

„Rengeteg tapasztalata van, és sok mindent tanulhatok tőle. Azt gondolom, a legnagyobb tanács, amit adott nekem, hogy ne felejtsem el, miért vagyok itt. Azért, mert imádjuk ezt a sportot. Ha ez kiveszik az emberből, rossz helyen van.”

„Szóval élvezem az életet. A világ legjobb dolgát csinálhatom. Szerintem nagyszerű, hogy van egy olyasvalaki, mint ő, aki tanácsokkal lát el időnként.”

„Sok tanácsot kapok tőle, a legtöbb viszont titkos, hiszen ez egy nagyon versenyképes sportág.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!