Friss hírek

Schumacher szeretné megtenni a következő lépést 2022-ben

Simább felkészülésre számít a 2022-es Forma-1-es idényt megelőzően Mick Schumacher, elmondása szerint ugyanis sokat segít számára az, hogy a tavalyi idény során megismerte a Haas csapatát.

A német tehetség második F1-es szezonjára készül, és miközben az amerikai csapat színeiben folytatja a versenyzést, a Ferrari egyik tartalékosa is ő lesz.

Schumacher számára a pontszerzés ugyan nem jött össze a Haas meglehetősen gyenge autójával a tavalyi évben, idén viszont szeretné megtenni a következő lépést.

„Nos, azt gondolom, más lesz a felkészülésem abban az értelemben, hogy tudom, mit várnak tőlem, és tisztábban látom már, hogy mit kell tennem” – mondta a fiatal német versenyző.

„Azt gondolom, a felkészülésemet eszerint változtatom majd meg. Hogy hogyan, azt nem tudom megmondani, mert nekem is menet közben kell kitalálnom. Nem hiszem, hogy van egy egyértelmű és szigorú terv erre, sokkal inkább azon múlik, hogy mit érzek, mit kell tennem az adott pillanatban, hogy készen álljak az új generációs autó első évére.”

„Továbbra is úgy hiszem, hogy jobban összecsiszolódtunk. Mostanra már tudom, hogy mindenki remekül dolgozik itt, és nagyon jó a légkör. És szerintem erről szól ez a sport – hogy élvezzük a munkát. Mindenki azért van itt, mert imádja a sportot, szenvedélyesek a Forma-1 iránt.”

„És szerintem ez olyasvalami, ami határozottan segített engem a javulásban több szempontból, ugyanakkor pedig emberként is fejlődtem. Szóval remélem, hogy 2022-ben még nagyobb lépést tudok megtenni.”       

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!