Schumacher: Tökéletes munkát kell végeznem, valahányszor pályára gurulok - F1VILÁG.HU

Schumacher: Tökéletes munkát kell végeznem, valahányszor pályára gurulok

A Haas csapatának tüzesen kell nekivágnia a 2021-es Forma-1-es szezonnak – ezt mondja az istálló új versenyzője, Mick Schumacher, aki természetesen mindent megtesz azért, hogy valahányszor pályára gurul, tökéletes teljesítményt nyújtson.

Az amerikai istállónak nem lesz könnyű dolga az előttünk álló idényben, hiszen új, VF-21-es versenyautóján nem sokat tudott javítani a télen, ráadásul két újonc pilótával vág neki az előttünk álló szezonnak.

A Haas csütörtökön vitte először pályára az új autót: az előszezoni teszt helyszínén, Bahreinben tartott filmforgatást Nikita Mazepinnel, pénteken pedig Schumacher is kipróbálhatja az új masinát.

 

A német versenyzőnek kifejezetten tetszik a Haas idei autója, és reméli, sikerül a legtöbbet kihozni belőle a szezon során.

„Szerintem az autó nagyszerűen néz ki. Egy tüzes szörnyeteg, és határozottan ebben a szellemben vágunk neki az idei szezonnak” – mondta a német versenyző.

„Dolgozni fogunk majd, keményen dolgozni fogunk magunkon és az autón is. Remélhetőleg sikerül mindent kihozni belőle, amire szükségünk lesz.”

„Ez az időszak arról szól, hogy mindent jól csináljunk a legapróbb részletekig. Arról, hogy tökéletes legyek, és valahányszor pályára gurulok, tökéletes teljesítményt nyújtsak. Hogy ne legyenek kérdések és kételyek semmilyen helyzetben sem.”

„Nagyon fontos, hogy nagyon jó legyen a kapcsolat és a kommunikáció a csapattal, és minden lehetőséget kihasználjunk. Hogy pontokat szerezzünk, vagy eljussunk bárhová. Nyitottan kell hozzáállnunk minden helyzethez, amivel szembenézünk egy verseny, vagy egy hétvége során.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Schumacher: Tökéletes munkát kell végeznem, valahányszor pályára gurulok
Komoly fejlesztésekkel vágnak vissza Alonsóék Kanadában
Nevetség tárgyává vált a Williams, a csapatfőnök az istálló védelmére kelt
Nem tervez Red Bull-motorokra váltani a McLaren
James Key lett a Sauber technikai igazgatója

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!