Schumacher vezetésével idén is lesz focigála Budapesten - F1VILÁG.HU

Schumacher vezetésével idén is lesz focigála Budapesten

HIRDETÉS

Michael Schumacher, Felipe Massa, Placido Domingo, Giancarlo Fisichella, Baumgartner Zsolt és még számos sztár főszereplésével a Careers Management Group szervezésében idén is megrendezésre kerül a MAI CASCO Jótékonysági Futball Grand Prix.

Michael Schumacher, Felipe Massa, Placido Domingo, Giancarlo Fisichella, Baumgartner Zsolt és még számos sztár főszereplésével a Careers Management Group szervezésében idén is megrendezésre kerül a MAI CASCO Jótékonysági Futball Grand Prix.

A mérkőzésre július 30-án Budapesten a ferencvárosi Albert-stadionban kerül sor 19 óra 30 perckor. Ahogy a korábbi években megszokhattuk, a pilótaválogatott csapatkapitánya ezúttal is a hétszeres világbajnok Michael Schumacher lesz, aki két éves szünet után tér vissza Budapestre.

A jótékony célú gálán Schumacherék ezúttal is a Hungarian All Star csapattal mérkőznek meg. A találkozóra a szokásoknak megfelelően rendkívül kedvező árú jegyeket hoznak forgalomba, melyek már július 1-től megvásárolhatóak országszerte a Ticket Express irodáiban, illetve az interneten a www.tex.hu weboldalon.

A legtöbb jegy 790 forintba kerül, a kiemelt helyre szóló jegyek is mindössze 1490 forintos áron kaphatóak, és a 12 éven aluli gyermekek jegye csupán 300 forintba kerül.

A Mai Casco Futball Grand Prix idén is jótékony célt szolgál, Michael Schumacher és társai, valamint a magyar sztárok a teljes jegybevételt a rászoruló és beteg gyermekek gyógykezelésére és oktatására fordítják. A támogatandó alapítványok közül idén a rendezvénynek helyt adót Ferencváros kérésére a Tűzoltó utcai Klinika alapítványa kapja majd a legtöbb támogatást.

Július 1-én, azaz kedden a Ticket Express irodáiban, és a www.tex.hu weboldalon országszerte megkezdődik a jegyárusítás a várhatóan 17 ezer néző, azaz telt ház előtt rendezendő mérkőzésre.

A Forma 1-es pilóták válogatottja július 30-án 19.30-kor az Albert Flórián-stadionban lép pályára a magyar hírességekből álló Hungarian All Stars csapat ellen, jótékonysági labdarúgó mérkőzésen. A találkozót a szokásoknak megfelelően idén is élőben közvetíti a Duna TV.

2005-ben a pilóták első budapesti fellépésén 6-6-os végeredménnyel zárult a találkozó 22 ezer néző előtt. 2006-ban a pilóták nyertek 11-8-ra, és 28 ezren zsúfolódtak össze a lelátón. Egy évvel később, azaz tavaly Michael Schumacher távolléte miatt nem került megrendezésre a meccs, de Schumi idén ismét visszatér.

A magyar All Star csapat szövetségi kapitányának neve, és a csapattagok névsora vélhetően egy héten belül kerül nyilvánosságra, jelenleg még folynak az egyeztetések. Az már eldőlt, hogy világhírű labdarúgó vendége is lesz az eseménynek, de az ő kilétét még nem fedték fel a rendezők, azt viszont bejelentették, hogy az esemény díszvendége a 2005-ös évhez hasonlóan idén is a világhírű spanyol tenor, Placido Domingo lesz. Domingo a mérkőzés után három nappal Pécsett ad majd koncertet, de előtte az Üllői úton szövetségi kapitányként igazgatja majd Schumacheréket.

A pilóták csapatának ezúttal is biztosan lesz legalább egy magyar tagja, mégpedig Baumgartner Zsolt személyében. Az első magyar Forma 1-es versenyző rendszeresen pályára Schumiék oldalán a Nazionale di Piloti csapatában.

Hirdetés

“Nagyon örülök, hogy Michael ismét el tud jönni Budapestre, mert az eddigi két esemény fantasztikus hangulatú volt, ahol mindenki jól érezte magát. Két éve felejthetetlen volt, hogy Micahel annyira belefeledkezett a játékba, hogy az utolsó percekben, mint egy gyerek a grundon a trikójával a kezében, félmeztelenül játszott, miközben több mint 25 ezer néző felállva ünnepelt” – mondta Zsolt.

“Persze a legfontosabb az, hogy az esemény jótékony célt szolgál, és biztosan idén is több millió forintot tudunk majd összegyűjteni a rászoruló gyermekek számára.”

“Schumi az első évben nem rúgott gólt, és a következő budapesti meccs előtt nagyon fogadkozott, hogy szeretné megmutatni a magyar nézőknek, hogy ő is tud gólt rúgni. Sikerült neki, és most azt hiszem mindenki újra azt várja tőle, Massától, Fisichellától, és a többiektől, hogy remek szórakozást, felejthetetlen estét nyújtsanak” – tette hozzá hazánk első Forma-1-es versenyzője.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!