Eifel Nagydíj
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Schumacher visszavárja Räikkönent

Michael Schumacher szívesen látná újra a Forma-1 mezőnyében Kimi Räikkönent, aki a hírek szerint a Williams színeiben térhet vissza a királykategóriába.


Michael Schumacher szívesen látná újra a Forma-1 mezőnyében Kimi Räikkönent, aki a hírek szerint a Williams színeiben térhet vissza a királykategóriába.

Schumacher elmondta, ő ugyan nem szól bele, mi lenne helyes döntés a Williams részéről, azt azonban elárulta, boldog lenne, ha újra Räikkönennel versenyezhetne.

„Nem vagyok abban a helyzetben, hogy javaslatokat tegyek, de mindenképp azt mondom, hogy nagyon örülnék, ha viszontlátnám őt a Forma-1-ben.”

„Jó időket töltöttünk együtt, szóval várom, hogy újra találkozzak vele a pályán és azon kívül is.”

Schumacher nagyon jól tudja, miket kell mérlegelni akkor, amikor az ember eldönti, hogy újra visszatér-e a sportba. A hétszeres világbajnok három év kihagyást követően csatlakozott a Mercedes csapatához, így tisztában van vele, hogy nem könnyű feladat visszarázódni.

„Azon kell elgondolkodnod, hogy mennyit tudsz vajon visszaszerezni a teljesítőképességedből, mennyire tudsz az autó határain autózni… Ezek a legalapvetőbb dolgok, melyeket meg tudtam válaszolni az első teszten.”

„Nekem 15 körbe került, hogy visszarázódjak, de természetesen nem teljes mértékben, csak közel ahhoz. Onnantól kezdve pedig csak idő kérdése. Biztos vagyok benne, hogy Kiminek ez menni fog.”

A kérdésre, miszerint mire számíthat Räikkönen a visszatérésével kapcsolatban, a német versenyző így válaszolt: „Azt egyetlen dolog, amire gondolni tudok, hogy ő teljesen másképp gondolkodik! Nem sok értelme van annak, hogy ezt megpróbáljam kitalálni, szóval ezt meghagyom Önöknek.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!