Friss hírek

Schumachert és Norrist dicséri Ross Brawn

A mezőny két fiatalját, Mick Schumachert és Lando Norrist dicsérte a vasárnapi Portugál Nagydíjat követően a Forma-1 sportigazgatója, Ross Brawn.

Schumachernek természetesen nem volt esélye a pontszerzésre a sereghajtó Haas autójával, ám mégis remek teljesítményt tudott nyújtani, és hibába hajszolta a Williams egyik pilótáját.

Brawn azt mondja, Schumachernek épp ilyen momentumokra lesz szüksége ahhoz, hogy megmutassa, mennyi van benne.

Hirdetés
 

„Világos, hogy a Haas nem a mezőny egyik legversenyképesebb autója, Mick Schumacher tehát tudta, hogy mivel kell szembenéznie első szezonjában” – mondta Brawn.

„De azzal kell boldogulnod, amid van – és az apró pillanatok számítanak, mint a vasárnapi, amikor nyomást gyakorolt Nicholas Latifire, és hibába hajszolta őt ahhoz, hogy megszerezze a pozíciót. Ez kétségkívül remek demonstrációja volt a benne rejlő potenciálnak.”

Brawn a mezőny egy másik fiatalját, Lando Norrist is dicsérő szavakkal illette: a McLaren pilótája a Mercedes és a Red Bull versenyzői mögött, az 5. helyen ért célba Portugáliában.

„Amikor Daniel Ricciardo csatlakozott a McLarenhez, sokan azt várták, hogy ő lesz az a versenyző, aki előreviszi majd a csapatot – de csapattársa, Lando Norris a legyőzendő eddig” – mondta az F1 sportigazgatója.

„Míg csapattársa küszködött az időmérőn, Lando a top 10-be juttatta az autót, és rengeteg pontot szerzett vasárnap délután, így a McLaren továbbra is 3. a konstruktőrök versenyében. Nagyon lenyűgöző teljesítmény volt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!