Friss hírek

Schumachert meglepte, milyen sokáig tartani tudta Verstappenéket

Nem jött össze a pontszerzés a hétvégi Magyar Nagydíjon Mick Schumacher számára, a német tehetség azonban meglepődött azon, milyen sokáig maga mögött tudta tartani a gyorsabb autókat verseny során.

A Haas csapat egyértelműen a leglassabb autóval rendelkezik a mezőnyben, Schumacher mégis előre tudott kerülni a hungaroringi versenyen, köszönhetően az első kanyarban történt tömegbalesetnek.

Schumacher magabiztosan tartotta maga mögött Max Verstappent, Pierre Gaslyt és Lewis Hamiltont, és bár a trió végül megelőzte őt, a Haas versenyzője örül, hogy velük csatázhatott.

Hirdetés
 

„Nem számítottam rá, hogy ilyen sokáig magam mögött tudom tartani őket, de örültem, hogy sikerült, és lehetőségem volt arra, hogy az élmenőkkel harcoljak” – mondta a német.

„Kétszer is harcolhattam Maxszal a verseny során. Szerintem nagyon pozitív napunk volt, köszönhetően annak, hogy használni tudtam a tapasztalatomat, érezhettem a nyomást, és nem törtem meg alatta.”

Schumacher a 16. körig maga mögött tudta tartani az üldözőbolyt, a német a 12. helyen zárta a futamot, és bár továbbra is pont nélkül áll ő és csapata a tabellán, Schumacher úgy érzi, „nagyon pozitív” teljesítményt nyújtottak a Hungaroringen.

„Szerintem ez a teljesítmény mindenkinek nyújtott egy kis fényt az alagút végén. Sokat tanultunk, sokat magunkkal vihetünk innen. És nyilván mindenki nagyon várja a nyári szünetet, majd a spái visszatérést.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!