Eifel Nagydíj
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Schumi reméli, hogy harcba szállhat a Ferrarival

Michael Schumacher bízik abban, hogy képes lesz harcba szállni a Ferrarival a szezonzáró Brazil Nagydíjon, miután kiválóan indult számára a hétvége.


Michael Schumacher bízik abban, hogy képes lesz harcba szállni a Ferrarival a szezonzáró Brazil Nagydíjon, miután kiválóan indult számára a hétvége.

A Mercedes az elmúlt versenyeken egyértelműen a negyedik leggyorsabb csapat volt a mezőnyben, de egyetlen alkalommal sem tudott olyan pozícióba kerülni, hogy harcba szállhasson a top hárommal.

Azonban azután, hogy mindössze egy tizedet kapott csak Fernando Alonsótól, és megelőzte a Ferrari másik versenyzőjét, Felipe Massát a pénteki második szabadedzésen, Schumacher úgy érzi, ezen a hétvégén képesek lehetnek harcba szállni az olasz alakulattal.

„Ez egy nagyon érdekes kérdés” – felelte a hétszeres világbajnok, mikor arról kérdezték, hogy véleménye szerint a mai eredmények azt mutatják-e, hogy a Mercedes valóban harcba tud-e majd szállni a Ferrarival ezen a hétvégén.

„Minden sokkal szorosabb itt, szóval nem lesz egyszerű. Annyit tudok csak mondani, hogy a mai nap remek volt, minden a terveknek megfelelően alakult, semmi probléma nem hátráltatott.”

Schumachernek egyébként még arra is van esélye, hogy maga mögé utasítsa csapattársát, Nico Rosberget a bajnoki összetettben, hiszen kettejüket mindössze hét pont választja el egymástól.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!