Friss hírek

Semmilyen újítást nem vitt Monacóba a Ferrari

Új fejlesztésekkel érkezett a Forma-1-es Monacói Nagydíjra a Red Bull és a Mercedes is, a Ferrari azonban nem változtatott versenyautóján az előző hétvégéhez képest.

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) által pénteken kiadott dokumentumból ezúttal is kiderültek azok az újítások, melyekkel a száguldó cirkusz csapatai készültek az aktuális versenyhétvégére.

A Mercedes egy továbbfejlesztett első szárnnyal érkezett Monacóba, míg a Red Bull az első felfüggesztésen változtatott, valamint a kormánymű geometriáján hajtott végre módosításokat. A két csapat versenyautói elején is módosított kisebb mértékben.

Hirdetés
 

A Ferrari, az Aston Martin és az Alfa Romeo nem készült fejlesztésekkel, a McLaren azonban a versenyautó hátsó részén, az első felfüggesztésen, valamint az oldalszekrényeken változtatott.

Az Alpine és az AlphaTauri autói első felfüggesztését módosította, utóbbi csapat a Williamshez és a Haashoz hasonlóan a versenyautó elején hajtott végre kisebb változtatásokat.

Arról, hogy mennyiben tér el egymástól az a fejlesztési irányvonal, melyet a Red Bull és a Ferrari választott a 2022-es szezonra, hamarosan bővebben is beszámolunk ‘A GP Világa’ című videósorozatunk következő epizódjában!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!