Portugál Nagydíj

Kövesd velünk a portimaói eseményeket! Lépj be az F1Világ Paddockba!

Senna: Még semmi nem dőlt el a Renault-nál

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Senna: Még semmi nem dőlt el a Renault-nál

Ugyan szerdán eldőlt, hogy Robert Kubica a 2012-es idény rajtjakor biztos nem foglalhat majd helyet a Lotus Renault GP egyik versenygépében, Bruno Senna szerint a gárda versenyzői felállása továbbra sem tisztázott.


Ugyan szerdán eldőlt, hogy Robert Kubica a 2012-es idény rajtjakor biztos nem foglalhat majd helyet a Lotus Renault GP egyik versenygépében, Bruno Senna szerint a gárda versenyzői felállása továbbra sem tisztázott.

Kubica tegnap jelentette be, hogy – noha rehabilitációja jól halad – nem tudja vállalni a szereplést a következő szezon elején, így a jövőre már Lotus néven futó alakulat több versenyzőt is kiértékel majd a téli felkészülési időszakban.

Bruno Senna neve is az esélyesek között szerepel, a brazil azonban elárulta, a versenyzői kérdés még messze nem tisztázott a brit-francia alakulatnál.

„Kubica bejelentése részemről semmit sem változtat” – mondta Senna Brazíliában.

„Dolgozom azon, hogy meggyőzzem a csapatot arról, hogy maradhassak, de nagyszerűek az ellenfelek.”

A 28 éves versenyző hozzátette, a tehetség mellett persze az is sokat nyom a latba, hogy ki, mennyi pénzzel érkezik a csapathoz.

A gárda másik versenyzője, Vitaly Petrov például korábban úgy nyilatkozott, a Renault bármikor „kivásárolhatja” őt szerződéséből, így kontraktusa – és szponzori háttere – ellenére távozhat a csapattól.

„Ezt nehéz véleményezni, mivel nem olvastam Petrov szerződését, szóval nincsenek információm” – mondta Senna.

„Igazából nem aggódom amiatt, hogy kié lesz a másik ülés. [Romain] Grosjean a harmadik számú versenyző, de mindenki, aki jelenleg piacon van, ellenfélnek számít – Rubens [Barrichello] például óriási tapasztalattal rendelkezik.”

„Meg kell várnunk, miképp dönt a csapat. Kielégítő megbeszéléseket folytatunk a szponzorokkal és a csapattal egyaránt. A gárdánál elégedettek velem, de nagyobb következetességet várnak. Voltak hullámvölgyeim, és szükségem van arra, hogy 2008-as GP2-es szereplésem után egy újabb teljes szezont versenyezzek végig.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

Lépj be a paddockba! Ez történik Portimaóban!