Bahreini Nagydíj

Senna tovább folytatja a tanulást

Senna tovább folytatja a tanulást

A Renault istálló versenyzője, Bruno Senna úgy érzi, továbbra is komoly hátrányban van versenytársaival szemben, noha egyre inkább kezdi megszokni a csapat R31-es versenygépét.


A Renault istálló versenyzője, Bruno Senna úgy érzi, továbbra is komoly hátrányban van versenytársaival szemben, noha egyre inkább kezdi megszokni a csapat R31-es versenygépét.

Senna a Belga Nagydíjon váltotta a német Nick Heidfeldet a csapatnál, és eddig három versenyt teljesített a brit-francia alakulat színeiben.

A gárda a legutóbbi, szingapúri megmérettetésen rendkívül gyengén szerepelt, Senna ennek ellenére úgy érzi, egyre jobban beilleszkedik a csapatba.

„A szingapúri hétvége számomra meglehetősen pozitívan alakult” – magyarázta a brazil versenyző.

„Sikerült elkerülnöm a hibákat, egyre jobban dolgozom együtt a csapattal. Habár a szingapúri versenypálya nem igazán fekszik az R31-es versenygépnek, sikerült jobban összecsiszolódnom vele. Egyre jobban beilleszkedem, egyre jobban érzem az autót, emiatt pedig pozitívan várom a következő versenyt.”

Senna ezzel együtt hozzátette, még nagyon sokat kell tanulnia, és egyértelmű, hogy a mezőny nagy része komoly előnyt élvez vele szemben.

„A többiek még mindig előnyben vannak velem szemben, hiszen több versenyt teljesítettek nálam. Eddig három különböző pályán versenyeztem, és mindhárom futamon más-más körülmények fogadtak. Suzuka pedig ismét egy olyan helyszín, ahol nem sok tapasztalatot gyűjtöttem a múltban.”

„Folyamatosan tanulok és zárkózom fel a többiekhez, de egyértelműen több tapasztalattal rendelkeznek, mint én, ráadásul az abroncsokat is sokkal jobban ismerik.”

A Renault versenyzője reméli, Suzukában sikerült ismét pontokért harcolniuk. Senna bízik abban, az új fejlesztések is a várt eredményt hozzák majd Japánban.

„Biztos vagyok abban, hogy a suzukai pálya jobban fekszik majd az autónak, mint a szingapúri. Teljesítmény tekintetében a szingapúri volt a legrosszabb pálya számunkra. Eléggé megszenvedtük, de a tervezett fejlesztésekkel erősek lehetünk Suzukában, és remélhetőleg ismét pontot szerezhetünk mindkét autóval.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!