Silverstone bemutatta az új paddock látványtervét

A Brit Nagydíjnak helyet adó silverstone-i versenypálya illetékesei kedden hivatalosan is bemutatták az új boxutca és paddock komplexum látványtervét, amely a brit pálya felújítási programjának alappillére.

A Brit Nagydíjnak helyet adó silverstone-i versenypálya illetékesei kedden hivatalosan is bemutatták az új boxutca és paddock komplexum látványtervét, amely a brit pálya felújítási programjának alappillére.

A Forma-1 kereskedelmi jogait igazgató Bernie Ecclestone már korábban figyelmeztette a Brit Nagydíjnak helyet adó silverstone-i versenypálya illetékeseit, hogy mielőbb modernizálják a pályát, máskülönben könnyen elveszíthetik történelmi múlttal rendelkező versenyüket.

A munkálatok már javában folynak, a régi garázssort már le is bontották, hogy helyére újat építsenek, amelynek látványtervét tegnap mutatták be.

“Silverstone egy komoly történelemi múlttal rendelkező csodálatos pálya” – mondta a ringet birtokló BRDC elnöke, az egykori Forma-1-es világbajnok, Damon Hill.

“Ezek a képek az új Silverstone jövőjének vízióját tárják elénk, és bízunk benne, hogy mindezek meg is valósulnak, lehetővé téve az összes széria számára, hogy mind a rajongók, mind a versenyzők megfelelő körülmények között versenyezhessenek és ünnepelhessenek.”

A boxutca és a paddock teljes felújítása csak az első része annak a tervnek, amelyet a vezetés reményei szerint tíz éven belül teljes egészében sikerül megvalósítani. A felújítási program keretében belül egy új üzleti park, szabadidőközpont, hotelek és lakóházak épülnek majd.

“Ezek az új létesítmények és a későbbi fejlesztések még több céget csábíthatnak a pályára, amellyel több munkahelyet kínálhatunk a helyiek számára” – folytatta Hill. “A Brit Nagydíj éves szinten több mint 30 millió fonttal járul hozzá a helyi térséghez, és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez a jövőben is így maradjon.”

“Ahhoz pedig, hogy megtartsuk a Brit Nagydíjat, egy ilyen kaliberű helyszínre van szükségünk, és a nagydíj kulcseleme az egész projectnek” – tette hozzá Hill.

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS