Portugál Nagydíj

Sima hétvégére vágynak Räikkönenék

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Sima hétvégére vágynak Räikkönenék

A Lotus istálló versenyzői – Kimi Räikkönen és Romain Grosjean – úgy vélik, mindennek tökéletesen működnie kell ahhoz, hogy a 2012-es esztendőben esélyük legyen a futamgyőzelemre.


A Lotus istálló versenyzői – Kimi Räikkönen és Romain Grosjean – úgy vélik, mindennek tökéletesen működnie kell ahhoz, hogy a 2012-es esztendőben esélyük legyen a futamgyőzelemre.

A brit alakulat kiválóan szerepelt a legutóbbi, bahreini megmérettetésen, hiszen mindkét versenyzője dobogóra állhatott a red bullos Sebastian Vettel mellett.

Habár a csapatnak esélye volt a győzelemre, Grosjean szerint nem szállhatnak el a sikerektől, tovább kell ugyanis folytatniuk a kemény munkát.

„Jó formában vagyunk, jó versenyt futottunk Bahreinben, de az autó alapja a versenyen jó. Tudjuk, hogy a csapatnak fejlődnie kell bizonyos területeken, de őszintén szólva ahhoz, hogy idén verseny nyerjünk, mindennek tökéletesen működnie kell: az időmérőnek, a versenynek és a rajtnak is” – fogalmazott a francia.

„Olyan szoros a mezőny, hogy nehéz megjósolni, mi lesz az eredmény vasárnap.”

A 2007-es év legjobbja, Kimi Räikkönen egyetértett csapattársával, ám bízik abban, sima hétvégét teljesíthetnek Barcelonában.

„Nem tudom, hogy megy majd, erről nehéz beszélni a hétvége kezdete előtt” – mondta a finn.

„A csapatok nagyon közel vannak egymáshoz, és ha minden simán megy, ott lehetünk, de egy kisebb hiba is azt jelentheti, hogy hátrébb kerülsz, szóval megpróbálunk mindent jól csinálni.”

A Lotus versenyzője hozzátette, csalódott volt amiatt, hogy nem tudott nyerni Bahreinben, ám elismeri, így is remek eredményeket ért el a csapat.

„Azt hiszem, ha az ember ilyen közel kerül hozzá, akkor nem örül a második helynek. Ha 20 másodperc a lemaradása, akkor nem számít, de nekünk volt egy esélyünk, így pedig elég kiábrándító. De a csapat számára mindettől függetlenül remek hétvége volt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!