Kattints és kövesd velünk az Orosz Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Fotók: Sisakcserével búcsúzott Vetteltől Leclerc

A szezonzáró Abu Dhabi Nagydíj után sisakot cserélt egymással a Ferrari két versenyzője, Charles Leclerc és Sebastian Vettel. Utóbbi pilóta elhagyja az istállót, jövőre már az Aston Martin színeiben áll rajthoz a Forma-1-ben.

Bár a két versenyzőnek voltak feszült pillanatai a versenypályán, alapvetően remek kapcsolatot ápolnak egymással. Leclerc a hétvégi Abu Dhabi Nagydíjon úgy tisztelgett távozó csapattársa előtt, hogy a négyszeres világbajnok motívumai festtette sisakjára egy „Danke Seb”, azaz „Köszönöm, Seb” felirattal együtt.

A Ferrari számára ugyan nem jött össze a pontszerzés az év utolsó versenyén, a pilóták mégis jó hangulatban köszöntek el egymástól. Sisakot cseréltek, sőt, még üzenetet is írtak azokra.

Vettel azt írta: „Te vagy a legtehetségesebb versenyző, akivel találkoztam az F1-ben töltött 15 évem alatt. Ne pazarold el! Bármit is csinálsz, légy boldog és mosolyogj! Köszönök mindent!”

Leclerc később közösségi oldalán is üzent Vettelnek.

„Sokat tanultam tőled emberként és versenyzőként is ebben a két közös évben” – fogalmazott a monacói. „Köszönöm, hogy folyamatosan űztél-hajtottál a fejlődés felé, megtiszteltetés volt a csapattársadnak lenni, és őszintén kívánom a legjobbakat.”

„Topversenyző és topember!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!