Steiner nagyon sajnálja, hogy nem köszönhetett el a Haas tagjaitól - F1VILÁG.HU

Steiner nagyon sajnálja, hogy nem köszönhetett el a Haas tagjaitól

HIRDETÉS
A Haas Forma-1-es csapatától múlt héten menesztett Günther Steiner elárulta, szomorú amiatt, hogy nem köszönhetett el az istálló tagjaitól.
CIRCUIT ZANDVOORT, NETHERLANDS - SEPTEMBER 01: Guenther Steiner, Team Principal, Haas F1, speaks to the media during the Dutch GP at Circuit Zandvoort on Thursday September 01, 2022 in North Holland, Netherlands. (Photo by Andy Hone / LAT Images)

Az amerikai F1-es istálló múlt csütörtökön jelentette be, nem hosszabbította meg Günther Steiner lejáró szerződését, így a csapatot a Forma-1-es debütálás, tehát 2016 óta irányító olasz szakember távozik. Helyét Ayao Komatsu veszi át a csapatfőnöki pozícióban. Steiner hétvégén az Autosport International című rendezvényen beszélt arról, az nagyon bántja, hogy nem köszönhetett el a csapat tagjaitól.

„Kezdhetem valamivel a magam részéről?” — mondta a szakember szombaton. „Nem volt lehetőségem köszönetet mondani néhány embernek, amikor elhagytam a Haas F1-es csapatát. Szeretnék köszönetet mondani az istálló minden tagjának, akitől nem tudtam megfelelően elköszönni, amikor távoztam.”

„Szóval így teszem ezt most meg. És szeretnék köszönetet mondani minden rajongónak, aki támogatott bennünket, amíg én ott voltam. Köszönöm mindenkinek a támogatást, rendkívül nagyra értékelem.”

„Igen, fájdalmas, hogy nem köszönhettem el, de mindannyian ismernek, és tudják, hogy nagyra értékelem, amit tettek. MIndig az a legjobb, ha az ember nekik mondhatja ezt el, jó lett volna azt mondani, hogy ‘hé, srácok, köszönöm, amit a csapatért tettetek’.”

Steiner elárulta, meglepte, amikor felhívták azzal, hogy nem hosszabbítják meg szerződését, de azt elismeri, a tulajdonos, Gene Haas úgy irányítja F1-es csapatát, ahogy csak akarja. A jövőjével kapcsolatban azt mondta, nem sietős számára a döntés, és nem is akar mindenáron a Forma-1-ben maradni.

„Hogy a Forma-1 akar-e engem, azt nem tudom. Nem sietős a dolog számomra. Mindig lesznek, akik találkozni fognak velem a Forma-1 környékén, sokakkal találkoztam, sok jó barátot szereztem. Ha lesz valami érdekes, ami kihívás elé állít, akkor igen, de csak azért, hogy az F1-ben maradjak… Talán nem ez az, amit szeretnék…”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!