Stella reméli, Schumacher újra meglepi a világot - F1VILÁG.HU

Stella reméli, Schumacher újra meglepi a világot

HIRDETÉS

Rengetegen küldenek jókívánságokat az egy hónapja súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumachernek.


Rengetegen küldenek jókívánságokat az egy hónapja súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumachernek.

A hétszeres világbajnokot továbbra is mélyaltatásban tartják a grenoble-i klinika orvosai, a Ferrarinál eközben minden nap kedves gondolatok jelennek meg a legendás versenyzővel kapcsolatban.

Ma Andrea Stella, Schumacher egykori ferraris mérnöke osztotta meg gondolatait a 45 esztendős versenyzőről, mihamarabbi gyógyulást kívánva neki.

„Michael – barátom és testvérem a harcban –, még annyi teszt és verseny után is, amikor azt gondoltam, végre kiismertelek, képes voltál meglepetést okozni nekem, köszönhetően lenyűgöző versenyzői és emberi adottságaidnak” – írta Schumachernek címzett üzenetében a Ferrari neves mérnöke.

„Képes voltál meglepni a nagyszerű kihívásokban, és minden apró figyelemben, amit a csapat valamennyi tagja felé fordítottál. A közelmúltban rengeteg ilyen pillanat jut eszembe, rendre megakad a szemem a győzelmeket követő ölelésekről készült fotókon, a gyárban lévő posztereken.”

„Rengetegszer hallom kollégák véleményét arról, mit is jelentett a Te Maranellóban eltöltött időd, az egyik gyorskörödről készült telemetria még ma is ott lóg a falamon.”

„Bizonyítottad, hogy mindig képes vagy egy kicsit feljebb tenni a mércét, anélkül, hogy bármikor is feladnád. Most is azt várjuk, hogy meglepsz minket még egyszer ebben az új kihívásban, amivel kénytelen vagy szembenézni. Szeretettel gondolunk Rád!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!