Friss hírek

Stroll: Én veszítettem el a győzelem esélyét

Lance Stroll, a Racing Point F1-es versenyzője úgy érzi, elveszítette a győzelem esélyét az Olasz Nagydíjon, ennek ellenére elégedett és boldog a 3. hellyel.

Stroll F1-es karrierje második dobogós helyezését szerezte meg Monzában – a kanadai pilóta 2017-ben, Bakuban állhatott fel a dobogó 3. fokára még a Williamsszel. 

Lewis Hamilton büntetése előtt, a piros zászlót követő új rajtnál Stroll a 2. helyen állt a Mercedes mögött, azonban az állórajt nem sikerült jól számára, visszacsúszott, majd csatáznia kellett a többiekkel. 

„Már jó néhány éve volt, hogy dobogón álltam, szóval jó érzés újra itt lenni, őrült verseny volt” – mondta Stroll. „Nagyon örülök Pierre-nek, igazán megérdemelte, mert nagyon jó rajtja volt. Utána pedig következetes maradt végig a futamon.”

„Azt hiszem, az én hibám, hogy elveszítettem a második helyet, de egyszerűen nem volt tapadásom a rajtnál. Kipörögtek a kerekeim, és mindenki elrepült mellettem.

„Volt egy jó harcom Carlosszal az első néhány körben, és külső íven megelőztem, de aztán az 1-es kanyarban visszaelőzött. Csatáztunk a pályán, szóval örülök a harmadik helynek. A győzelem elúszott előlünk, de a harmadik hely remek.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!