Haas
Fotó: Williams F1
Autodromo Hermanos Rodriguez, Mexico City, Mexico. Saturday 28 October 2017. Lance Stroll, Williams Martini Racing. Photo: Zak Mauger/Williams ref: Digital Image _31I7046 Mexican GP 2017

Stroll kész irányt mutatni a Williamsnek

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Stroll kész irányt mutatni a Williamsnek

A Williams versenyzője, Lance Stroll azt mondja, biztos abban, hogy a patinás brit istálló a következő években jelentős előrelépéseket tud majd tenni.

A grove-i gárda számára nem alakult túl jól az idei szezon, a csapatnál azonban történtek változások, melyek Stroll szerint jó irányba indíthatják el az istállót.

Azt egyelőre nem tudni, hogy ki lesz a kanadai tehetség csapattársa 2018-ban, az azonban biztos, hogy Felipe Massa az évad végén távozik a Williamstől.

Arra a kérdésre, hogy készen áll-e arra, hogy Massa visszavonulása után irányt mutasson a Williamsnek, Stroll a következőt válaszolta az F1 Racing magazinnak: „Még fiatal vagyok és sokat kell tanulnom, de folyamatosan építem a kapcsolatomat a csapattal – minden versenyen, minden hétvégén közelebb kerülök a többiekhez.”

„Azt gondolom, sok potenciál van bennünk, és alig várom, hogy lássam, mit tudunk kihozni ebből a kapcsolatból a jövőben.”

„Most, hogy Paddy Lowe itt van, és sok kiváló szakember érkezik a vállalathoz, hiszem, hogy a következő pár évben még jobbak leszünk. Én pedig készen állok arra, hogy a részese legyek ennek.”

Stroll elárulta, gyerekként Michael Schumacher volt a kedvenc versenyzője, és aztán természetesen Lewis Hamilton, Sebastian Vettel és Fernando Alonso csatáit is figyelemmel kísérte. Ma pedig már ellenük versenyezhet a pályán.

„Michael Schumacher volt a hősöm. Gyermekként az ő versenyeit néztem, és aztán jöttek a mai kor nagyjai, Hamilton, Vettel és Alonso. Mindannyian kiváló versenyzők. Minden hétvégén a maximumot hozzák ki a lehetőségeikből. Tisztelni kell az igazi bajnokokat!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!