Stroll: Nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek... - F1VILÁG.HU

Stroll: Nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek…

Miközben Fernando Alonso másodikként ért célba, ezzel újabb dobogós eredményt szerzett az Aston Martinnak, csapattársa, Lance Stroll kiábrándító hétvégét teljesített a Forma-1-es Monacói Nagydíjon.

A kanadai versenyző a kiábrándító időmérőt követően a pontszerzés közelébe sem tudott kerülni a vasárnapi versenyen, amit aztán jobbára csak végigszenvedett. Stroll az 53. körben fel is adta a futamot, ezt megelőzően azonban szemmel láthatóan küszködött versenygépével – ennek részleteiről pedig a versenyt követően beszélt újságíróknak.

„Volt néhány problémám az autóval, és nem tudtam lelassítani, és vagy ötször nekimentem a korlátnak” – magyarázta a kanadai versenyző. „Még az eső érkezése előtt kezdtem érezni, hogy az autó nehezen akar lassulni, amikor pedig elkezdett esni, egyszerűen nem tudtam lelassítani az autót.”

Miközben Fernando Alonso idei ötödik dobogós eredményét szerezte, Stroll már a második kiesését jegyezte, Szaúd-Arábiában is ki kellett állnia technikai probléma miatt. Arra a kérdésre, hogy mit gondol a monacói hétvégéről, így válaszolt: „Sírjak vagy nevessek? Akár röhöghetünk is rajta…”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!