Haas
Fotó: Haas F1 Team
Yas Marina Circuit, Abu Dhabi, United Arab Emirates. Sunday 26 November 2017. World Copyright: Glenn Dunbar/LAT Images ref: Digital Image _31I8641, Romain Grosjean, Lance Stroll, overtake, locking

Stroll: Semmi sem működött ezen a hétvégén

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Stroll: Semmi sem működött ezen a hétvégén

Kiábrándítóan alakult a 2017-es szezon utolsó versenye Lance Stroll számára.

A Williams kanadai újonca ugyan remek csatákat vívott Romain Grosjeannal az Abu Dhabi Nagydíj első felében, később azonban képtelen volt tartani a tempót, és végül csak a 18. helyen ért célba.

Stroll az összetett pontverseny 12. helyen zárta a 2017-es szezont, mindössze 3 ponttal elmaradva csapattársától, Felipe Massától.

„Mindenekelőtt szeretnék egy óriási köszönetet mondani a csapatnak mindenért, mert az idei év fénypontjai hihetetlenek voltak – főleg Bakuban és Monzában” – mondta a kanadai versenyző.

„Nagyszerű versenyeink voltak, 7 alkalommal végeztünk pontszerző helyeken, szóval nagyon hálás vagyok nekik a kemény munkájukért, és büszke vagyok arra, hogy a tagja lehetek ennek a csapatnak.”

„A vasárnapi viszont nem volt egy jó verseny. Nem szeretek negatív lenne, de semmi sem jött össze ezen a hétvégén, nem tudtam használni a gumikat, elvesztem odakint. Nem voltunk versenyben.”

„Volt 3 kerékcserénk, de még így sem működött. Az utolsó két versenyhétvégét el kell felejtenünk – de ezeket megelőzően jól teljesítettünk. Meg kell értenünk, mi ment el rossz irányba. Tudom, hogy a gumikkal van összefüggésben, de rengeteg hiányzott a köridőkből, és kell, hogy legyen valami oka, mert előtte magabiztos voltam az autóban.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

Stroll: Semmi sem működött ezen a hétvégén
Az F1-es Portugál Nagydíj TV-közvetítései
A szokásos időpontban lesz a 2021-es F1-es Magyar Nagydíj
A tehetség mellett a pénz is szempont a Haas pilótaválasztásában
Russell nem tart attól, hogy kitúrja őt Perez
Stroll orvosa telefonon állította fel diagnózisát