Stroll: Sokat fejlődtem az elmúlt évben - F1VILÁG.HU

Stroll: Sokat fejlődtem az elmúlt évben

HIRDETÉS
Lance Stroll, a Racing Point versenyzője nagyon boldog, hogy a Mercedesek mögé, a második sorba kvalifikálta magát a Forma-1-es Magyar Nagydíjon – a brit szerint nemcsak az autó, ő is fejlődött.
Lance Stroll, Racing Point RP20

Stroll pályafutása legjobb időmérős eredménye egy 2. rajtpozíció, amit a 2017-es Olasz Nagydíjon ért el a Williamsszel, versenyen pedig a 2017-es Azeri Nagydíjon érte el a legjobb eredményt, amikor a dobogó 3. fokára állhatott fel. 

Most, a Magyar Nagydíjon megvan az esélye arra, hogy megszerezze élete második dobogós helyezését, miután a Mercedesek mögött a Racing Point tűnik a legerősebb vetélytársnak. 

„Nagyon örülök. Az autó végig nagyon erős volt az időmérőn és az egész hétvégén. Megvolt a tempónk, szóval tényleg nagyon jó munkát végeztek a srácok” – nyilatkozta Stroll a megszerzett 3. rajtpozícióról. „Nagyon örülök, és most a vasárnapra koncentrálunk, megpróbálok magas számú pontot szerezni.”

Stroll úgy gondolja, nemcsak az autó ment át óriási változáson, de ő is rengeteget fejlődött és tanult az elmúlt években. 

„Az első néhány évben egy elég rossz autót vezettem a Forma-1-ben, és ez nem adott túl sok önbizalmat” – mondta Stroll. 

„Azzal küszködtem, hogy a korlátokat megugorjam. Az elmúlt évben is, ami egy jó tanulóév volt számomra. Sokat tanultam magamról, az erősségeimről, a gyengeségeimről.”

„Az elmúlt évben dolgoztam ezeken, és ebben az évben ez vezetett jobb eredményekhez és jobb időmérős pozíciókhoz.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!