Stroll: Vettel tudása hasznos, de én jobban ismerem az autót - F1VILÁG.HU

Stroll: Vettel tudása hasznos, de én jobban ismerem az autót

Lance Stroll, az Aston Martin versenyzője szerint Sebastian Vettelnek már most nagyon hasznos meglátásai vannak az idei F1-es autóval kapcsolatban, azonban egyelőre ő ismeri jobban a versenygépet és a csapatot is.

Stroll az idei évben új csapattársat kapott Sebastian Vettel személyében, aki a vezetőség szerint rögtön nagy hatással volt az istállóra, miután a gyárban is érdeklődéssel és nagy szakértelemmel tudott beszélgetni a mérnökökkel. 

A bahreini teszten Strollnak először volt alkalma együtt dolgozni a némettel, és a kanadai pilóta elmondta, Vettel tapasztalata nyilvánvalóan meglátszott akkor, amikor visszajelzéseket kellett adniuk az autóról. 

 

„Nagy tudása van arról, amikor az autó viselkedéséről van szó, hogy mit akar az autótól – nagyon bölcs hozzászólásai vannak” – nyilatkozta Stroll csapattársáról.

„Valószínűleg kapcsolódhatunk majd egymás kommentjeihez, így visszajelzést adhatunk és sokkal jobban megértjük majd, hogy miről beszélünk.”

Stroll ugyanakkor úgy érzi, az ő meglátásai is nagyon fontosak a csapatnak, hiszen velük, valamint a korábbi autóval kapcsolatban pedig neki vannak értékes tapasztalatai. 

„Van néhány év mögöttem ezzel a csapattal, szóval én sokkal jobban ismerem ezt az autót, mint ő, és azt is, hogy hogy működik a csapat” – mondta Stroll. „Ő még most veszi fel a fonalat sok dologgal kapcsolatban, sokat tanul, hogy hogy működik az autó, sok új gomb, sok új dolog van számára.”

„Más helyzetben vagyunk, de biztos vagyok benne, hogy a megfelelő irányba tudjuk terelni ezt a csapatot és a lehető legtöbbet tudjuk kihozni az autóból idén.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!