Portugál Nagydíj
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Sutil: A Force India feljöhet a középmezőnybe

Adrian Sutil szerint hatalmas lehetőség kapujában áll, ugyanis azzal, hogy a Force India technikai partneri együttműködést kötött a McLaren Mercedesszel, akár a középmezőnyt is megcélozhatja 2009-ben.

Adrian Sutil szerint hatalmas lehetőség kapujában áll, ugyanis azzal, hogy a Force India technikai partneri együttműködést kötött a McLaren Mercedesszel, akár a középmezőnyt is megcélozhatja 2009-ben.

Az indiai alakulat egyetlen pontot sem szerzett az idei évben, így nem meglepő módon az utolsó pozícióban végzett a konstruktőrök versenyében.

Vijay Mallya csapata azonban szakított a Ferrarival, és a jövő évtől már Mercedes motor hatja autóit, valamint technikai segítséget kap a McLarentől, mellyel komoly előnybe kerülhet legnagyobb ellenfeleivel szemben.

Sutil is tisztában van mindezzel, így abszolút optimistán várja a következő évet.

“Úgy érzem, hogy egy új korszak veszi kezdetét” – mondta a német pilóta a Forma-1 hivatalos weboldalának. “A McLaren Mercedesszel való együttműködés segíthet abban, hogy egy jobb autóval kezdhessük meg a 2009-es idényt, és jobb eredmények elérésére legyünk képesek.”

“A csapatunk összes tagja pozitív az együttműködéssel kapcsolatban. Mindenki hisz abban, hogy a középmezőnybe kerülhetünk, és pontokat szerezhetünk 2009-ben” – folytatta Sutil, aki azt is bevallotta, hogy a gyenge eredmények miatt nagyon nehéz volt megtartania motivációját az idei szezonban.

“Nem könnyű motiváltnak és koncentráltnak maradnod, mikor tudod, hogy az autód egyszerűen nem elég jó ahhoz, hogy előrébb kerülj a mezőnyben. Azonban örülök annak, hogy a Forma-1-ben vagyok, és a jövőben lehetőséget kapok a bizonyításra.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!